Malo si se preracunao u ovome.Jel mogu ja tebi uplatit na racun recimo 5000kn,eto tako jer imam viska,pa te onda tuzim da si mi htio prodat recimo mobitel,al ga nisi poslao.I ja te tuzim i po tvome dobijem barem duplo.
Dobra pravna drzava,a dalo bi se i zaradit tako sa 2-3 tuzbe mjesecno
o ne, ne ide to tako!
postoji jasan dokaz da je novac uplacen!
sve ostalo je cula kazala..
novac se mora vratiti ako ovaj ne dokaze da je umjesto novca vrsio protuslugu, prodaju ili nesto trece..
poreznu jos nisam upleo, oces i o tome ?
blacknaranca se zajebava, a vidim da mu ni roditelju nisu neki "moralni uzori" , svakako mu ide sad bann for life, a ako treba jos imam sve njegove "gluposti" backupirane, bolje mu je da zaobilazi ovaj forum inace ce vidjeti da nisu sve prazne rijeci, a za zloupotrebe interneta osim prikljucka interneta idu i zatvorske kazne, a ti njegovi roditelji neka se zamisle, jer ako je maloljetan mogli bi oni odgovarati, a samo im jos i to fali da zbog bahatog klinca imaju probleme u zivotu..
da ne govorim da ce ako ovako nastavi naletiti i na malo vecu budalu koja ce sama uzet "pravdu" u svoje ruke sto nikako nebi bilo dobre.. a sve pocne tako s malim glupistima..
sto se tice topicstartera , ulicnim tonom tesko da mozes istjerati pravdu! svakako predlazem da ton bude civiliziraniji...
...rijesavaj stvari na svoj nacin, pametovat ti necu, ali barem tu na forumu malo pripazi
...da znam, 1500kn nije malo , ali sacuvaj obraz , to ti vrijedi puno vise