Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Nastradao luka0101 s foruma!!??  (Posjeta: 5458 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: Nastradao luka0101 s foruma!!??
« Odgovori #40 : 10 Kolovoz, 2009, 23:13:36 »
sa srecom brate sa kaznama...a hvala bogu da si osto ziv .......nego sto ne zivis u BIH ...sad bi ti dobio kaznu za vozacku sto nemas i to je to...ovaj bi lik bio kriv za nesrecu ..dobio bi para ko blata....kod nas je tako...ne gleda se cjelokupno svi prekrsaji pa odluci o nesreci nego se gledaju pojedinacni prekrsaji..i svako je kriv za ono sto jest ,glupo veoma kod nas zakonski ali bi tebi sad dosta pomoglo...jbg nit si kriv ni duzan a eto kreten ti izlatio i to i bi....jbg ...zao mi je sve u svemu...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #41 : 10 Kolovoz, 2009, 23:16:08 »
prije par godina moja 2 prijatelja na fire foxu je pokupia lik s autom,ovaj koji je vozia skuter nije ima vozacku i svejedno nije bia kriv,samo je platia kaznu jer nije ima vozacku...obojica su gadno najebali,al su izvukli oko 600000 kn odstete(vozac oko 500000 a suvozac oko 100000)...
da to i ja pricam...valjda je i kod vas tako zakonski....tj provjeri kod nekoga ...i meni su tako na pocetku govorili nema vozacke on je kriv sta god da se desilo vako nako...ali na kraju policija donese tako odluku ..djabe sto ovaj ima 10 prekrasaja od neispranog vozila pa bez vozacke do toga sto nema fara prednjeg ...ja sam ispo kriv jer sam mu presjeko put ...a sto je on iso 180 kroz grad i slicno nista to nije bitno :D .....raspitaj se malo kod nekog policajaca ili slicno kako je kod vas...pitaj mrcinu ,vidio sam u par tema da se n razumije dosta u to...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Luka 0101

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: na stolcu
  • Moj Skuter: nema ga... gone.. wushhh.... just like that
  • Moja Kaciga: prisutna
« Odgovori #42 : 10 Kolovoz, 2009, 23:16:43 »
bum sutra stavil slike lune... moram otic do svojim da poslikam
taj sam

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #43 : 10 Kolovoz, 2009, 23:18:32 »
bum sutra stavil slike lune... moram otic do svojim da poslikam

Ko se razbio vise, ti ili luna :(

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
« Odgovori #44 : 10 Kolovoz, 2009, 23:22:13 »
luna je i ovak bila u losem stanju... kalko mi je stari javio, nista pretjerano.. malo se plastika izgrebala, pukla kada.. i to je to... jbt. cvrsta je ta kineska plastika
taj sam

Offline nostra

• forumski biciklist
  • Mjesto: Bjelovar
  • Moj Skuter: Runner 70 bgm
  • MojSetup: tp trophy
  • MojSpuh: yasuni r
« Odgovori #45 : 10 Kolovoz, 2009, 23:22:36 »
luka,koliko znam platit ćeš samo kaznu za vožnju bez potrebne kategorije ,ako si student i da ti je to prvi/drugi sud oko 3000 kn...kolega mi je pred 2 god bez vozačke isto doživio nesreću bio u bolnici par dana...čak je on bio kriv,samo je njegovo osiguranje platilo štetu oštećenoj strani....tako da ćeš ti dobiti pare za lunasakia i za svu materijalnu štetu/odjeća itd...

naravno nalaze iz bolnice ponesi i ovratnik tutni na vrat,mogao bi fine pare izvuć...
razguliiii

Offline 2TDottore

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Purejet
« Odgovori #46 : 10 Kolovoz, 2009, 23:26:05 »
naravno......za okovratnik se najvise para dobiva.....to moras uzet pod obavezno......sam dodji u bolnicu i zali se da te jako boli vrat......oni nemogu nikak dokazat da lazes.....

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #47 : 10 Kolovoz, 2009, 23:28:11 »
luna je i ovak bila u losem stanju... kalko mi je stari javio, nista pretjerano.. malo se plastika izgrebala, pukla kada.. i to je to... jbt. cvrsta je ta kineska plastika

Kumić je dva puta lomio prednju vilicu, jednom ramu, a plastike serijske ko iz fabrike kad padne kisa po luni...
Ikicic je jednom pao i maska u 1000 ustrapaka...
Kukaj kad dodes nasud, spomeni vanbracno djete, namotaj ruku, nogu, uzmi u kakve starice štaku i daj 'iskusnijem' doktoru 50kn za crno na bilo, vidit ces para...

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
« Odgovori #48 : 10 Kolovoz, 2009, 23:33:32 »
pa sad... ako cemo i ic pricat o vanbracnom djetetu... nije to ni daleko od istine...
radi se na tome..
taj sam

Offline MotoManijak

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Belovar
  • Moj Skuter: ko god treba prijevoz
  • MojSetup: o velika
« Odgovori #49 : 10 Kolovoz, 2009, 23:38:34 »
a jednostavno da se bacis sa mao veceg terena pa se malo potrgass i imas dokumentaciju za zivot cijeli
Pali gume ne dusu

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
« Odgovori #50 : 10 Kolovoz, 2009, 23:42:27 »
lol
taj sam

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #51 : 10 Kolovoz, 2009, 23:43:24 »
dobro ti govore nemozes ti bit kriv ti ces platit svoje sto si vozi bez odgovarajuce kategorije i to je to :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Luka 0101

• maxi forumaš
« Odgovori #52 : 10 Kolovoz, 2009, 23:48:46 »
onda ak je tak... odma mi je lakse
taj sam

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #53 : 10 Kolovoz, 2009, 23:58:01 »
E sad idu problemi.. nemam vozacku znaci kriv sam... prvo moram platit globu a najvjerojatnije i frajerov auto

Ne pizdi...
Nema sanse...

Najgor kaj ti se moze desit je da platis to kaj si vozil ono kaj nisi smio.
Al svu stetu koji je krivac sudara prouzrocio ces dobit kao i da imas sve dozvole svijeta.

Ako si imao potres mozga (bez drugih bitnih ozlijeda), a ne bude posljedica po zdravlje, onda ces biti zapravo jako sretan cak i nakon placanja kazne za upravljanje skutom bez dozvole jer ces izvuc llovu koja je visestruko veca. Samo se obrati bilo kojem odvjetniku koji se specijalizirao sa prometne nesrece i cekaj (strplljivo) presudu i poslije uzivaj.

P.S.
moras dobit odstetu i za odjecu, kacigu....
« Zadnja izmjena: 11 Kolovoz, 2009, 00:00:36 3alfa3 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 11 Kolovoz, 2009, 00:15:39 »
Ne pizdi...
Nema sanse...

Najgor kaj ti se moze desit je da platis to kaj si vozil ono kaj nisi smio.
Al svu stetu koji je krivac sudara prouzrocio ces dobit kao i da imas sve dozvole svijeta.

Ako si imao potres mozga (bez drugih bitnih ozlijeda), a ne bude posljedica po zdravlje, onda ces biti zapravo jako sretan cak i nakon placanja kazne za upravljanje skutom bez dozvole jer ces izvuc llovu koja je visestruko veca. Samo se obrati bilo kojem odvjetniku koji se specijalizirao sa prometne nesrece i cekaj (strplljivo) presudu i poslije uzivaj.

P.S.
moras dobit odstetu i za odjecu, kacigu....
da nadodam na ovo sto alfa kaze za odvjetnika..znam da si tamo napiso da ne radis i neznas kako ces to sve poplcaat pa sigurno i za odvjetnika nema novce...lijepo se dogovori snjim koliko % njemu ide od svote koju dobijes na sudu ...onda se najvise trude da sto vise izvuku ....a on ako vidi da ima sanse da uspije tvoj slucaj na sudu i da moze izvuc para dosta..pristat ce bez ikakvih problema...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #55 : 11 Kolovoz, 2009, 00:28:23 »
da nadodam na ovo sto alfa kaze za odvjetnika..znam da si tamo napiso da ne radis i neznas kako ces to sve poplcaat pa sigurno i za odvjetnika nema novce...lijepo se dogovori snjim koliko % njemu ide od svote koju dobijes na sudu ...onda se najvise trude da sto vise izvuku ....a on ako vidi da ima sanse da uspije tvoj slucaj na sudu i da moze izvuc para dosta..pristat ce bez ikakvih problema...

Da, to sam zaboravio napisat, ali tako radi vecina njih, pa se to zapravo podrazumijeva.
Zakonski (barem je tako bilo prije 15tak godina kad sam imao sa tim posla) je 30% maksimum
« Zadnja izmjena: 11 Kolovoz, 2009, 00:29:56 3alfa3 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #56 : 11 Kolovoz, 2009, 00:36:30 »
Da, to sam zaboravio napisat, ali tako radi vecina njih, pa se to zapravo podrazumijeva.
Zakonski (barem je tako bilo prije 15tak godina kad sam imao sa tim posla) je 30% maksimum
kod nas se ne podrazumijeva tj u ovoj drzavi gdje ja zivim...nego uzme on predmet i vidi...ako vidi da ima velike sanse kaze ti toliko i toliko je moje i uzet cu ja da radim predmet.. ...eh sad zakonski jest 30% max ali normalno nedaj mu toliko :D hehe ..pokusaj se malo dogovorit :D
Valentino Rossi 46!!!!!