e sad jako bitna stvar, ako je tvoj sr ditec : imas polinijev i malossijev kit koji kostaju preko 2000kn (polini je nesto jaci, s njim dobijes ventil koji daje vise benge, dok s malosijem dobijes struju koja daje vise benge), spuh ti ne treba jer na ditecu sa spuhom ne dobijes nista, jedino jos multivar + role i stelanje kvacila drugim federima, radilicu treba i ne treba dirati ovisi o kilometrazi.......za mene ne isplativo davat 3000kn jer ne mos ocekivati nesta previse od tih kiteva, kao sto bi se moglo dobiti na karb verziji........a seriski idu super
...a ako je karb verzija, sad zavisi da li je minareli, morini ili piaggio masina (ako je minareli ili piaggio to je druga prica jer daje i vise mogucnosti odabira tjuninga)
ako bi to bio base setup...kit(giza malossi ili tp 1000-1400kn), spuh (1000), frga 17,5 (piaggio ima serisku, nade se polovnih za 200-250kn), multivar (500kn), radilica (opet zavisi o kilometrazi, ako ima dosta tisuca nove lezajeve/semeringe stavit) + kombinacija rola i federa kvacila (200kn)
...potrosnja sa dobro nastelanim base-om ne bi smijela prelaziti 4,5-5l
...max brzina oko 100-110 na sat(realne) po satu moze i 120 (zavisi koliko sat laze)
...konja sta ja znam 8-10
...base kitovi izdrze isto kao i seriske masine, naravno uz dobro nastelan karb i fino podmazivanje
...za midrace setup ne da mi se pisati cijena moze i do 1000eura