evo samo da podijelim danasnje iskustvo s drotovima.... zaustavili me danas,standardna procedura vozacka prometna itd... zagleda on nesta oko motora... i kaze dodji do auta. dao mi dreger koji je pokazao 0.00. nema me za cega kazniti jer je motor potpuno tehnicki ispravan... vrati se on nazad i opet gleda motor.. kaze mi 1000kn za neispravan motor.. tu mi je puknio film i pocmem se svadjat s njim... pitam ga zasto i pazite odgovor:" NEMAS POKLOPAC PREKO DEKLA(mislio je na magnet)". stojim u cudu i stvarno neznam sta bi mu reko na tu glupost. i kazem ajd dobro i pisi kaznu..tek on kopa po svom SDIju,vadi neku knjizicu da on meni pokaze kako mora sve bit na motoru kakvog sam ga kupio... pocne pisat prekrsajni nalog na sto sam mu ja reko da necu potpisati,idem uslikat motor da se vidi kakav je bio kad su me zaustavili i idemo na vanredni tehnicki,i nakon sto prodje tehnicki slijedi tuzba njemu i policiji.. lik je samo poderao nalog i kaze,samo da znas da nebi ja ispo supak ja svakog pustim prvih 2,3 puta i da mi dokumente nazad,uz napomenu nemoj bit ubuduce bahat... pouka iz ovog je da budete sto gori prema njima i samo stojte iza onog sto kazete,naravno ako ste u pravu