Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
znat ce butorac...ajmo ovako, al nema onda vise predomisljanja... neka se planira NEDELJA 2.8 između 13-14h?mislim da je to najbolje vrijeme...a ovo bi bilo lijepo da dođete vi iz zg-a malo do nas u bj... mi smo kod vas bili - vi kod nas jos ne... bilo bi dobro kad bi se znao neki broj koliko bi vas dolazilo iz zg-a? i ako treba neka mi netko od vas ostavi br moba, ako ce trebati doci pred vas?btw. i dal ste za ako ce se ici nekuda dalje voziti da se ide do Molvi ili? ima netko neki drugi prijedlog?
ja bi ipak ako nece dolaziti ovi iz zg-a da se radije nađemo u subotu onda..
Neznam, meni paše više nedjelja od subote, al kak bude bude.. A sad za ove iz Zg-a mislim da niš od toga.. Šta onda ćemo samo mi nas par na đir pa do Molvi ?
andy uzmite si subotu pa nece nitko iz zg-a doc sigurno,to se moramo za neki drugi put dogovorit
ja moram vidjet jel cu u nedjelju peglat za vukovu goricu.. ak idem tam onda nebum bas para imal i za bj al ak to propadne dolazim 100%.. marko ak si za mogu doc do tebe pa zajedno prema bj zapalimo?!
Pokupi ekipu iz sesveta i u subotu da ste kod nas oko 13-14..
kao sto reko.. idem do cure mozda u vukovu goricu na neki kupanac u kupi pa ono.. znas kak je! danas ili sutra cu znat!
Razumijem te u vezi cure, al nejde se svaki dan na Molve i da se skuplja ekipa u Bjelovaru i da je neki meeting , to je u Bj sve rijetkost da bude tak kaj Tak da probajte doć i nagovori ovog smrada (_aerox-a_) da dode
ma znam da je rjetkost al je isto tak rjetkost da mi cura nadje vremena zbog posla.. tak da mi je to prioritet! a kaj se aeroxa tice zval ga kroz par dana na dva moba.. frajer ko da je umro..
ajde pikni gore multivar pa dođi, moramo vidjet kak idu zipetolini
kao sto rekoh jos su financije upitne..