mozda ti stvarno vuce fals zrak ali ne mora biti da samo vuce na prirubnici mene je to dugo dugo jebalo sve dok nisam skinuo cok elektricni je i tad sam primjetio da mi je ona gumica puknuta stavim novu gumicu i motor trgaaa
probaj to vidjeti
probacu i to pogledati
Treba ti veca dizna ako se gusi... Probaj sa 75
nije mi samo jasno kako da mi treba veca dizna
, prije je islo super sa 64(samo malo nekad zaebavalo) , al eto i to cu probati, ovjde nema kupiti dizni al ode u ponedeljak na more pa cu tamo kupiti...
Ako je prije bilo dobro, mora i sada (po uvjetom da si karb sastavio ispravno).
Ili je zastopana dizna (operi diznu i karb) ili vuce zrak.
Treceg nema
carb sam sastavio kako treba 100% nema tu puno pameti, diznu sam stavio novu al eto pogledqacu sutra jel zastopana, carb cu isto ocistiti sutra, a za zrak neznam gdje bi moglo vuci, filter zraka nije prirubnica nije
, ocisticu sutra carb pa cu vidi kakvo je onda stanje
ps. kad sam zadnji put bio u zadru prie 10-ak dana, na onoj gore magistarli vise zadra "aprilia,gilera, piaggio" tako nekako se zove, cojk sto radi unutra nema pojma ni od cega, prvi put sam trebo kupit federe kvacila za fly a on mene pita koji motor, koja godina, koji model motora i kolko kubika i onda oso tamo na onom ormaru trazi.trazi, i dade mi onaj top perfeomances set sto dodje u njemu remen i variomat, i kaze mi "evo imas ovo ako ti pase!" ,ccc nidji veze
, nije mi jasno ko te ljude tu zaposljava, i zadnji put kad sam kupovao diznu jedva sam se sporazumio sanjim, ccc