Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Pa ja to ne kužim!  (Posjeta: 5897 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Pa ja to ne kužim!
« Odgovori #20 : 16 Srpanj, 2009, 10:06:33 »
E a vidi sad moj primjer... Starci obična prosiječna obitelj početkom 90ih (ja sad imam 33god) kriza, rat ostala sranja svi oko mene imaju, starci profiteri a ja običan ništkoristi... Htio sam ja i motor i garderobu i provode ali se nije bilo love... Preko vikenda sam počeo skupljat flaše u jednom disku da bi imao za garderobu je su mi starci kupovali šta je njima  bilo prihvatljivo.
svaka čast, stari...

Offline marko.p

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #21 : 16 Srpanj, 2009, 10:09:50 »
svaka čast, stari...
i ja mu se divim

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #22 : 16 Srpanj, 2009, 10:16:43 »
ovo sto stari ima a mali vozi kineza neznam sta tu nije jasno......stari oce da se mali malo spusti na zemlju i da zna cjenit ako ce dobit sta bolje i jace a ne da trosi 500kn dnevno sto drugi ljudi moraju radit 3 dana po 8 sati za to.mali bi bio kreten i gazio bi po ljudima jel bi mislio da je normalno trosit svaki dan tudje 3 dnevnice i vozit skut od 20 soma kuna!neka-neka neg ga je stari malo ukrotio bit ce bolje za momka :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #23 : 16 Srpanj, 2009, 10:21:37 »
ovo sto stari ima a mali vozi kineza neznam sta tu nije jasno......stari oce da se mali malo spusti na zemlju i da zna cjenit ako ce dobit sta bolje i jace a ne da trosi 500kn dnevno sto drugi ljudi moraju radit 3 dana po 8 sati za to.mali bi bio kreten i gazio bi po ljudima jel bi mislio da je normalno trosit svaki dan tudje 3 dnevnice i vozit skut od 20 soma kuna!neka-neka neg ga je stari malo ukrotio bit ce bolje za momka :icon_thumright:
e baš to

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #24 : 16 Srpanj, 2009, 10:53:32 »
meni ponekad stari da koju sicu za gorivo, ali sve sam radim, zaradio sam za skuter i kupio... pametovao je da necu nikada to voziti jer ima male gume i to... pa je prihvatio, stalno pametuje jer ulazem toliko u njega... ali ga nikada nisam pitao kune da kupim neki dio... i to sam cijenim jer ne ovisim o njima... nemam posao ali servisiram, radim sto god treba, od baustele pa nadalje i koliko toliko se snalazim za sebe... dok pola moje ekipe samo lezi i starce pita svaki cas za lovu za izaci i tako to...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Lazo

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #25 : 16 Srpanj, 2009, 12:34:47 »
@gugy svaka čast  :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #26 : 16 Srpanj, 2009, 12:48:36 »
@GUGY:

Sad zamisli da zivis u Americi - mala je sansa da NEBI bio milijunas sa takvim stavom i voljom

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #27 : 16 Srpanj, 2009, 13:15:47 »
ja ležim dok ostali rade.... al zato nemam ni para  :toothy12: pa cekam ove s foruma za djelove  :icon_biggrin:

Offline PitBull Aerox

• forumski biciklist
  • Mjesto: Orašje, BiH
  • Moj Skuter: Yamaha Aerox
  • MojSetup: zaribao...
Odg: Pa ja to ne kuĹľim!
« Odgovori #28 : 16 Srpanj, 2009, 13:29:29 »
E jebiga... Sad svi tu neke postenjacine koji nikad nisu uzeli kune od roditelja... Mos mislit...

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #29 : 16 Srpanj, 2009, 13:37:09 »
E jebiga... Sad svi tu neke postenjacine koji nikad nisu uzeli kune od roditelja... Mos mislit...
nisam rekao da nisam uzeo, ali za suter sve sam zaradjivam.. nekada mi da za bengu neku kintu, jer ja ne zelim jedostavno... ako sam ga sam kupio, sam ga i odrzavam...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #30 : 16 Srpanj, 2009, 13:55:17 »
E a vidi sad moj primjer... Starci obična prosiječna obitelj početkom 90ih (ja sad imam 33god) kriza, rat ostala sranja svi oko mene imaju, starci profiteri a ja običan ništkoristi... Htio sam ja i motor i garderobu i provode ali se nije bilo love... Preko vikenda sam počeo skupljat flaše u jednom disku da bi imao za garderobu je su mi starci kupovali šta je njima  bilo prihvatljivo. Ok nisam se žalio jer sam svaki dan gledao kakva je situacia... Taman se otvara jedan fansy šmensi kaff i ja dobijem ponudu da radim tamo... I ja prihvatim. Ujutro škola do 2, od 3 do 10 kaff.. Naravno nije dugo trajalo i izbacili me iz škole jer sam spavao na satu.... Je..ga reko sam sebi sad moram tek zapnut... Starci digli ruke od mene jer nisam bio ko moj brat koji je šutio i sve bez pogovora radio... Radio u kaffu 11mj i otišo u Zg, uvuko se opet u neki kaff i plati stan, režije i od plače taman za preživit.... Skompao se sa jednim likom i uvuče me u posao na velesajmu! Radimo od 6 do 2 na sajmu (krečili zidove) od 3 do 7 fuš krečili i od 9 do 2-3 u diskoteci ja prao čase a on bio DJ. Love ko blata... Nemaš je kad potrošit. Došao za vikend Kući pun para, moji mislili da se bavim nekim kriminalom.. Kupio Tomosa, položio auto školu, i upisao vanrednu školu.... Do 98 sam sam radio sve i svašta, i nije me nimalo sramota... Imam iskusta o životu kao vjerojano malo ljudi. Onda sam za cash kupio NRGa... 2001 sam odselio u Slavoniju i tu se smirio... Imam svoju firmu super ženu koja me shvača i još mi uvijek dozvoljava da se ponašam ko balavac, imam aute, motor, kuču, ma sve što mi je potrebno a šta je najbitnije urađeno sa mojih 10 prstiju... Nikog nemoram slušat i amenovat jer od nikog ne ovisim. Kad mi netko nešt počne filozofirat lagano ga odje..m. A moj brat poslušni i dobar sad ima 39 god i radi u nekoj ušljivoj firmi u koju sam ga ja zaposlio jer su moji koperanti za 2600kn. Eto đaba mu dobrota... Nekad treba bit buntovnik da bi kasnije dobro živio...
A što se lika tiće što voza kineza najvjerojatnije nema pojma o životu a kamoli scooterima. Starci ga drže pod staklenim zvonom i očekuju da če završit VERN i biti direktor kod Todorića pa mu takve gluposti netrebaju al ajd kad je baš zapeo .....
:icon_thumright: svaka cast stvarno...da je vise takvi ljudi na svijetu...bilo bi lijepo...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline GUGY

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Slavonija
  • Moj Skuter: Peugeot VivaCity
  • Moja Kaciga: 2 x Held
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: deCat serijala
« Odgovori #31 : 16 Srpanj, 2009, 14:52:57 »
HVala Vam ekipo . . .  :headbang:

Ali kad sam ja bio klinac nemogu reči da sam se patio.. Znaš ono djed baka drugi djed druga baka, stiko, ujo, svaki je nešto kapnuo ali su to moji uzimali dok sam bio dijete i kupovali mi knjige garderobu itd... Bio sam uvijek sit i obučen ali sam želio više i bolje a starce nisam mogao peglat jer sam znao da su uknap sa lovom od prvog do prvog i zato sam uvijek želio bit ajmo reč tajkun sitnog zuba što sad i jesam u neku ruku... Imam love koliko mi treba, ne patim se, zarađivam solidno i kad treba u nešto uložit 2puta razmislim... Sad ubirem plodove dobrog života.... A do žetve sam se napatio. Bio sam: bauštelac, grobar, kopao kanale, konobar, maler, dostavljač pizza, čak sam i kurve razvozio u svom autu.... Nikad nikome nisam ni lipe ostao dužan i imam svoj ponos i dostojanstvo.... A da su mene preveslavali i za robu i za novce, platio sam za posao u Getrou 1000€ i radio samo 2 mjeseca i nikom ništa, prodao tipu auto na 2 put i kad sam došao po drugi dio dobio batine i opet nikom ništa.... Ma sve če se to njima vratit a ja  mirno spavam.... Vjerujem u Boga da če on umijesto mene to sve naplatit... Danas mogu svakom pogledat u oči i nasmijat mu se u facu i znam da mi je tata živ da bi se ponosan na mene jer sam poštenjačina kao i on......
Pjeskarenje kvarcnim pjeskom i sodom. .

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #32 : 16 Srpanj, 2009, 15:22:48 »
@ gugy - svaka cast..

vidim fino si se naradio u zivotu.. puno tog prozivio.. i sad te boli tuki.. sve je to super ali to je sve za mene neizvedivo.. mislim nisam taj tip koji je uporan..

btw.
eto getro je izgorio..  :toothy12:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #33 : 16 Srpanj, 2009, 16:51:05 »
Evo da i ja sto god napisem :) ovako....dosad 3 skutera imo,jedan motor,jedno auto koje je na meni ...od 3 skutera jedan sam sam kupio,jedan mati,a treci buraz ....isto i sa motorom ...buraz kupio...auto isto tako ..uzeo on sebi novo meni prepiso staro...moglo bi se rec da se nisam puno trudio da dobijem ovo sto jesam...ali ima tu nekih stvari ..npr kad buraz nije tu ...ono normala nemogu od njeg trazit ni za gorivo ni za izac ni slicno...pa se onda snalazim kako treba ...tako cijeli zivot ...ono nadjem kako cu zaradit ...ili prepodam neke djelove za motor ,auto....neki skuter servisiram ako nije kakav veilki problem i to....ili neke sitnice radim koje ljudima mrsko bude..npr stavit neonke ispod skutera,zamjenit sijalice ..i slicno....zamjenit rolnice ...i sve jeto 10,15,20 eura zavisi kakav poso,cak sam jedno vrijeme i sa frendom dali oglas da krecimo,radimo regips i slicno...pokazo nam jedan majstor i lijepo je to islo ono...malo truda malo sfuseris i dobro je bilo dko je trajalo..i ako o tom poslu nisam imo nista blage ali ono pokazu ti ljudi i ako hoces i imas volje naucis.. ...Eh kad sta preprodajem,kakve djelove ...vidim neko trazi nesto ,neki dio i ja vidim kod frendova koliko kosta taj dio ako je npt 50 eura ja kazem 70 ...ako odgovara kupcu...ok ...i eto kako ja inace zaradjujem....nikad nisam uvaljivo nista ne ispravno i slicno....i ako na mjesec kad bas ono se trudim zaradim 200-300 eura tako od tih poslica ...sigurno 200 e tih dam u kucu da mati ima .....i onih 100 sto mi ostane ako ne potrosim a njoj zatreba ili dodje neki racun da se plati ...dam od sebe platim....tako sta god da zaradim vecinu dam u kucu i ako mi to nije obaveza ...ali ono ...bez starog osto rano...mati mi je i otac i mati i sve ...isto ko i buraz ..i uvijek su mi sve pruzali ono ....i sad nebi bilo fer a i krajnje bi bilo bezobrazno od mene da ja potrosime te pare a neznam npr buraz nije tu pa ono stara sklapa kraj sa krajem od svoje plate...i da ja sad to potrosim...nea sanse...dam njoj i gotovo..znam da ce joj bit lakse i sve.....neko ce sad sigurno rec ono sta ovaj prica ima sve ....ali nije tako...do npr par godina unazad ...nije bilo ovako ..buraz nije radio ..zivjeli od plate koju je mati imala a to je nekih 200 eura sugavi....i to je to...sreca buraz se zaposlio naso poso gotiva ...radi u skoro pa najjacoj firmi u drzavi...nekad i vani malo radi sta ...i od tad je sve bolje krenulo....i hval bogu sad se ima za neki normalan zivot ...i ako opet ono dugovi,krediti ..nije to to ....tako da kad god mogu pripomognem ..nebitno bilo to neki poso da uradim ili finansijski ....jos jedna stvar koju neznate je ...ja imam 20 god..i 5 zavrsenih srednjih skola hehe :) malo cudno aali eto ...jednu skolu sam iso redovno,istovremeno drugu vandredno,trecu upiso 3 god vandredno ,4god zavrsio redovno..i u toj godini redovne zavrsio i 4 i 5 skolu vandredno ....trentno imam diplome Elektronicar telekomunikacije,Elektrotehnicar Energetike,Rudarski Tehnicar,Masinski Opretor za CNC masine i Masinski Tehnicar ....i da 1 god masinskog fakulteta trenutno...ako ko misli da lazem...nije frka slikam sve diplome i svjedocanstva :) hehe...tako da ono ...vecinu tog sto sam zelio sam dobio ali kao sto ste procitali ...vracam max koliko mogu u kucu....pored toga sam iso i ovolike skole srednje ...da bi mogo danas sutra radit i imat poso kako treba....a ne zivjeti od para koje mati zaradi ili buraz.......eto toliko od mene
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2009, 16:56:29 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #34 : 16 Srpanj, 2009, 17:45:24 »
sve u svemu kako god okreneš moraš se sam probijat kroz život, dođe vrijeme kad te i starci jednostavno napuste, samo ti financiraju što oni žele, ako oćeš nešto extra sastrane sam radit onda si moraš sam krpat.
Meni npr starci financiraju samo školovanje i mobitel i to je to. Za potegnut 100-150kn za van to sve sam kopam pare il za skuter uložit isto kladuša,prodaš 2 paketa rolina kupiš 3,i tako...neki kažu voziš ditecha vo no, da imam 300 kn tjedno za benzu vozio bi ja due+ ili highend svaki dan i na fax i sve, al nema se, štaš.sve u svemu ako se neš sam za sebe izborit nitko drugi neće to je sigurno...ovom dečku iznad svaka čast, dosta je stariji od mene al to su životne priče koje druge ljude inspiriraju da se pokrenu i urade nešto od života  :icon_thumright:
« Zadnja izmjena: 16 Srpanj, 2009, 17:47:07 Iwo SR Tuono »
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Lazo

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Bošnjaci
  • Moj Skuter: Yamaha X-Max 250
« Odgovori #35 : 16 Srpanj, 2009, 17:55:29 »

ja nisam reko da nisam nikad kune uzeo, kažem oni mi daju za ulje i ponekad za gorivo

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #36 : 16 Srpanj, 2009, 18:07:31 »

prodao tipu auto na 2 put i kad sam došao po drugi dio dobio batine i opet nikom ništa...
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

za ostalo kapa dolje  :icon_thumright:

Offline GUGY

• forumski skuteraš
« Odgovori #37 : 16 Srpanj, 2009, 22:19:51 »
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

za ostalo kapa dolje  :icon_thumright:

Ne kužim??? Misliš da sam tak i trebao dobit? A jbga trebala mi je hitno lova i mislio sam bolje da ga dam na dva puta nego da mi istekne rega pa pušim .... Al  tak je izgleda suđeno...

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zmijavci
« Odgovori #38 : 16 Srpanj, 2009, 22:58:58 »
GUGY svaka ti čast, ali nemoj za primjer mlađima, postoje i lakši načini do zlatnog jajeta, ipak tebi svaka čast :notworthy:
Kakve ima veze da tko ima brdo novca mora vozit skup skuter, npr. moj prijatelj mate vozi silverstona, a caca mu drzi firmu autoprjevoza imaju para ko škalje, a mate ipak nesili roditelje da mu svasta kupuju...

Offline GUGY

• forumski skuteraš
« Odgovori #39 : 17 Srpanj, 2009, 09:08:48 »
Pa ja sam ti isti takav primjer... Imam firmu i mogu na lizing uzet auto koji hoču ali ja vozim Škodu Feliciju PICK UP 98god (dostavno vozilo),  Žena mi vozi isto feliciju samo normalnu putničku isto 98god, imam skutera Italjeta Formulu 99 god i sa svime sam zadovoljan jer smatram da auto više nije simbol statusa.. Imao sam ja Hondu Prelude, Opel Calibru, Rover 75, Suzuki Vitaru ali sam imao i Yuga i peglicu.... A ljudi me sad ovdije po selu sprdaju kao imaš firmu i novce a nemaš pravi auto...  ja sam zadovoljan i sa ovim, žena mi se ne buni i ne prigovara a novci koji bi išli na rate lizinga se ulažu u posao i kuću... E a kad bi kupio novi auto odmah bi bilo " vidi ga lopov, odakle mu, opario se i kupio novi auto" ...