dao skuter neki dan na vožnju budućem vlasniku i htio je stavit malo lakše role,,danas sam ulovio vremena i krenuo radit ali mi nitko nije mogao pomoći pa sam svog oca zvao a on je teški pehista
...
uglavnom uspjeli mi sve fuš metodom nekako skinuti dolje ali gore stavit nikako-to jest zategnut maticu na radilici...nabavio ja i alat za zakočit zubčanik ali nemre otac nikako držat
,,naravno dao sam njemu da zateže maticu(u obzir treba uzet da je mrak već pao a slabo neko svjetlo u "garaži") i veli on meni stegno sam ja to dobro..bacio ja oko reko ok pa valjda zna stegnut
...
stavim deklo gore upalim nrg-a a ono trga,škripa,brže bolje gasi i skidaj deklo dolje...
rezultat je malo sastrugan onaj ventilator plastični ali ništa strašno...glavni problem je matica -sva je zglodana,kak je on to gedorama stezo neznam valjda je ukoso držao...
naravno sav je poživčanio i dok sam sklanjo skuter on u auto i nekud naprijed-naravno prešo je prek dekla koje je puklo ko brus
e sad moje pitanje vama maticdu samo da nekako skinem i istu kupim ali kako ću znat jel radilica dobila???može otić na njoj navoj ili šta???
deklo ću valjda negdje nabavit polovno...
pomažite u vezi radilice šta da provjerim sutra jer živaca danas za šarafanje više nemam...
nadam se da pehizam nije nasljedan