Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: BUahahah  (Posjeta: 4141 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Poggiali

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
BUahahah
« : 11 Lipanj, 2009, 20:27:42 »

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
Odg: BUahahah
« Odgovori #1 : 11 Lipanj, 2009, 23:12:36 »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #2 : 11 Lipanj, 2009, 23:17:37 »
nemoj me hebat,gledam ko prodaje,lik je išel s menom u razred,srednja. :binkybaby: :binkybaby:
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 11 Lipanj, 2009, 23:21:35 »
ne kontam zasto je hajvan  ::) ??? :icon_scratch:
Citat:
naljepnice iz neetforspeed

meni je i ovo dosta.. a da auto ne komentiram  :laughing6:

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #4 : 11 Lipanj, 2009, 23:24:16 »
Obad car   :laughing7: :laughing7:
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #5 : 11 Lipanj, 2009, 23:51:14 »
najveća kčetva u ctc-u: dao bog da ti honda došla u dvorište!

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 12 Lipanj, 2009, 00:31:34 »
meni je i ovo dosta.. a da auto ne komentiram  :laughing6:
ja stvarno ne vidim sta fali ovom auto...za mene je auto super...sto se tice stylinga extra je uradjeno...samo motor je malo preslab za auto koje ovako izgleda....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #7 : 12 Lipanj, 2009, 00:42:09 »
Ja ne vidim ništa čudno na autu osim 90 ks i pojedinih sitnica.. Inače zakon izgleda.... Hebemu mater klinci smo nismo dedeki da se palimo na mečke  :angry9:
Potpis

Offline Rossi

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 12 Lipanj, 2009, 00:44:47 »
Ja ne vidim ništa čudno na autu osim 90 ks i pojedinih sitnica.. Inače zakon izgleda.... Hebemu mater klinci smo nismo dedeki da se palimo na mečke  :angry9:
to i ja kazem...osim 90 ks i onoga naljepnica iz NFS ostalo mi je sve ok ...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #9 : 12 Lipanj, 2009, 00:53:51 »
Lol. Japanci su uvjek bili tunerski auti tako da ne kužim čuđenje. Ovom se treba čudit lol : http://www.auti.hr/automobili/showAdvert454674.html

http://www.auti.hr/automobili/showAdvert353301.html  - Odličan za tuning
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert455064.html

Kirbaj kako bi neko reko  :toothy9:
Potpis

Offline te-te-ac

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #10 : 12 Lipanj, 2009, 00:57:51 »

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #11 : 12 Lipanj, 2009, 03:12:07 »
Vi ne vidite dobro ili šta? Kirbaj totalni.. ::)
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline Tomma

• maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb!
  • Moj Skuter: Runner PureJet
  • Moja Kaciga: Mat
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #12 : 12 Lipanj, 2009, 07:21:52 »

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #13 : 12 Lipanj, 2009, 08:33:06 »
http://www.opel-teamcroatia.hr/forum/viewtopic.php?f=3&t=14&st=0&sk=t&sd=a
Čitajte vi ovo.. Jedan lik iz Bj-a.. Prvi tuning je Vectra bila, al valjda neš došlo do zamjena il čeg ja znam i zaš i uzeo Kadetta kojeg i dan danas vidim po Bj-u.. Ovo je strava.. Jednostavno prebrutalno =)  :headbang:

I nastavak ovdje http://www.opel-teamcroatia.hr/forum/viewtopic.php?t=4176
« Zadnja izmjena: 12 Lipanj, 2009, 08:36:01 andy »

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #14 : 12 Lipanj, 2009, 10:43:01 »
Lol. Japanci su uvjek bili tunerski auti tako da ne kužim čuđenje. Ovom se treba čudit lol : http://www.auti.hr/automobili/showAdvert454674.html

Kao prvo. Ovaj zeleni kadett nije nikakva glupost iz F2F izdrkotina od filmova več je pravi pravcati oldschool koji je tako dobro složen da bi mnogim Hr tunerima mogao biti uzor. Od popisa dijelova do toga da je motor kod Žaca Pavičića složen i koliko je zapravo auto održavan tako da stvarno ne vidim što se tu osim komentatora može ismijavati.  :angry7:
Nit su maske aftermarket izdrkotine, nit je tu previše plastike. Jedini mod je ta prednja maska koja je išla stock na neke modele opela. Ako se to nekome ne sviđa, to je njegova stvar. Ali auto sigurno nije kirbaj ili izdrkotina. Jer, lako srat po tuđem ako nemaš pojma po čemu sereš.  :nono:

Nadalje, ovaj zadnji "neki lik" kojeg se spominje je Goran Kovrlija iz Bjelovara i dečko je poznat kao Opel biblija. Isti je meni u mnogo toga pomogao oko slaganja mog čuda a ono što je on složio, rijetki su u svijetu složili jer u Hr to nitko nije svojim rukama napravio. Prva Vectra je išla da su mnogi doslovno srali u gaće u autu dok ih je provozao... A Kadett je još brutalniji. Auto komotno na cestu spušta skoro 500ks.

Stoga, kad netko od vas išta slično napravi, slobodno se može nači prozvanim da komentira. Do tada, pokrijte se ušima, sakrijte se u kut i plačite jer ste jadni do bola.
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline Poggiali

• maxi forumaš
  • Aprilia Sportcity 250
« Odgovori #15 : 12 Lipanj, 2009, 11:16:26 »
a dobro to kaj se nekima civic sviđa... po meni je to moglo bit puno bolje i decentnije... btw našo sam ga u seljotuning topicu na forum.hr  :toothy9:

i onaj kadet mi je ljepše sređen :P

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #16 : 12 Lipanj, 2009, 11:30:29 »
Kao prvo. Ovaj zeleni kadett nije nikakva glupost iz F2F izdrkotina od filmova več je pravi pravcati oldschool koji je tako dobro složen da bi mnogim Hr tunerima mogao biti uzor. Od popisa dijelova do toga da je motor kod Žaca Pavičića složen i koliko je zapravo auto održavan tako da stvarno ne vidim što se tu osim komentatora može ismijavati.  :angry7:
Nit su maske aftermarket izdrkotine, nit je tu previše plastike. Jedini mod je ta prednja maska koja je išla stock na neke modele opela. Ako se to nekome ne sviđa, to je njegova stvar. Ali auto sigurno nije kirbaj ili izdrkotina. Jer, lako srat po tuđem ako nemaš pojma po čemu sereš.  :nono:

Nadalje, ovaj zadnji "neki lik" kojeg se spominje je Goran Kovrlija iz Bjelovara i dečko je poznat kao Opel biblija. Isti je meni u mnogo toga pomogao oko slaganja mog čuda a ono što je on složio, rijetki su u svijetu složili jer u Hr to nitko nije svojim rukama napravio. Prva Vectra je išla da su mnogi doslovno srali u gaće u autu dok ih je provozao... A Kadett je još brutalniji. Auto komotno na cestu spušta skoro 500ks.

Stoga, kad netko od vas išta slično napravi, slobodno se može nači prozvanim da komentira. Do tada, pokrijte se ušima, sakrijte se u kut i plačite jer ste jadni do bola.

Da, Goran Kovrlija.. Zab sam napisat.. Čuo sam i ja dost priča o njemu, sad šta je istina šta niej neznam.. Kažu kao da ovaj Kadet može dić na 600 konja.. U Hrvata je ja mislim to malo žešći projekt.. Inače njegov stari dan danas predaje fiziku u Teh. školi, i meni predaje.. legenda je prof, a sin ga slijedi i isto je pametan dosta i kao on je sve to računao i preračunavao u vezi tog nabrijavanja i jel to sad istina neznam, ja sam tako čuo... Ide on i po ovim 402 steet race-ovima i Meetovima svim tim.. Znam ga vidjet i po gradu, i imam šta i za vidjet.. Prebrutalan je auto  :headbang:

Offline Giz

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Kotrljam se...
    • GT Računala
  • Mjesto: Zaprešić
« Odgovori #17 : 12 Lipanj, 2009, 11:39:33 »
a dobro to kaj se nekima civic sviđa... po meni je to moglo bit puno bolje i decentnije... btw našo sam ga u seljotuning topicu na forum.hr  :toothy9:

i onaj kadet mi je ljepše sređen :P

Ukusi jesu stvar individue, s tim se slažem. Al onda se kaže da mu se ne sviđa a ne da se pljuje po cijelom projektu.
Da se razumijemo, odmah bi maknuo prednji branik i onu crnu glupost sa zadnje šajbe. Auto mora biti stock.

2 Andy: yap, sve njegova pamet i svaka mu čast na tome. A lik metalac....  :headbang:
Nisu se svi rodili savrseni, neki nemaju sluha, neki se rode invalidi, neki slovenci.

Dežurni forumski Gargamel. :D
 Dobriša Cesarić u recesiji... "Gle malu plaću poslije kiše, platiš račune i nema je više"

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #18 : 12 Lipanj, 2009, 11:43:06 »
u da mi je ovaj GSI iz 1984,g taj i civica pojede i po izgledu i po brzini barem za mene :glasses9:

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
« Odgovori #19 : 12 Lipanj, 2009, 11:57:52 »

http://www.auti.hr/automobili/showAdvert353301.html  - Odličan za tuning
http://www.auti.hr/automobili/showAdvert455064.html

bolji je gsi i golf1 nego onaj civic gore sigurno.
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34