Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: koji mob...??info??  (Posjeta: 982 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline R@kija

• Tržnica : (+23)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
koji mob...??info??
« : 04 Lipanj, 2009, 23:51:19 »
ovak kupujem si nekimob novi na pretplatu ..pretplata iliti tarifa tdo kojih 100kn jer vise mi netreba i bolje da neam vise...

ovak ak ko zna kak se krecu cijene na pretplatu ovih:

LG KP502 COOKIE
LG KM900 ARENA
LG KC910 RENIOR
LG KU990 WIEWTY
NOKIA 5880

il tak dalje neki fancy u touch scrrenu..al da opet nije neka lova...

fala!

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Odg: koji mob...??info??
« Odgovori #1 : 05 Lipanj, 2009, 02:39:29 »
Moj izbor ti je Nokia 5800! I sam idem po nju kroz par dana. Zašto sam odabrao baš nju? ima više razloga: novi model, ima ju malo ljudi, (nije iznošen kao n95 i iphone), ima wlan (što je meni jako bitno), kamera 3,2 mpx (nije nekaj, ali ako nešto treba sliknut je dobra, a i imam digitalac ako oču neke bolje slike), Symbian OS version 9.4, S60 5th edition (zakon), Akcelerometar (senzor za auto-rotaciju zaslona, jebeno!), 8 GB microSD u paketu, proširivo do 16 GB ( 8Gb sasvim dovoljno), i na kraju fensi šmensi touchscreen (malo za šminku), izgled/dizajn je pun pogodak!

Mislim da sam ti dosta pomogao..

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #2 : 05 Lipanj, 2009, 12:13:34 »
moj iskreni savjet.. nemoj uzimati LG.. imao i razocarao se, prodao sam ga nakon nekih mjesec-dva dana jer je pusiona po meni.. i zbog njega sam i zamrzio touchscreen...spor je jako mobitel.. i ima glup softver za pop*zdit..
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #3 : 05 Lipanj, 2009, 13:25:20 »
Moj izbor ti je Nokia 5800! I sam idem po nju kroz par dana. Zašto sam odabrao baš nju? ima više razloga: novi model, ima ju malo ljudi, (nije iznošen kao n95 i iphone), ima wlan (što je meni jako bitno), kamera 3,2 mpx (nije nekaj, ali ako nešto treba sliknut je dobra, a i imam digitalac ako oču neke bolje slike), Symbian OS version 9.4, S60 5th edition (zakon), Akcelerometar (senzor za auto-rotaciju zaslona, jebeno!), 8 GB microSD u paketu, proširivo do 16 GB ( 8Gb sasvim dovoljno), i na kraju fensi šmensi touchscreen (malo za šminku), izgled/dizajn je pun pogodak!

Mislim da sam ti dosta pomogao..

Još bi nadodao da ima gps,hebačke zvučnike koji imaju odličnu kvalitetu zvuka,te veliki 16:9 ekran visoke rezolucije(za filmove :notworthy:) :headbang:

moj iskreni savjet.. nemoj uzimati LG.. imao i razocarao se, prodao sam ga nakon nekih mjesec-dva dana jer je pusiona po meni.. i zbog njega sam i zamrzio touchscreen...spor je jako mobitel.. i ima glup softver za pop*zdit..

Istina...sve osobe koje poznam,a da imaju LG mobove se žale na njih...pogotovo na sporost i softver

Offline ..::Alf::..

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Flegma
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
  • Moj Skuter: NRG Power
  • Moja Kaciga: Arai
« Odgovori #4 : 06 Lipanj, 2009, 18:56:10 »
Svakako si uzmi Nokiu, LG je za one koji misle da je mobitel samo za pokazat u društvu!!!! Ipak je ta Nokia prozvana iPhone killer!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
...svojim dahom zamaglila je vizir moje kacige...

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #5 : 06 Lipanj, 2009, 20:41:00 »
Svakako si uzmi Nokiu, LG je za one koji misle da je mobitel samo za pokazat u društvu!!!! Ipak je ta Nokia prozvana iPhone killer!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
ma sta ti :laughing7: