Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Otisla mi Alfa....  (Posjeta: 3949 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
Odg: Otisla mi Alfa....
« Odgovori #20 : 04 Lipanj, 2009, 15:38:07 »
Onda je lijepo išla alfa jer swift 1.3 ide odlično samo što ima dosta duge prve dvije brzine pa je ubrzanje naizgled lošije. Ali zapravo ide pola sekunde brže do stotke nego alfa

Papir trpi svasta. Na cesti sam ga satirao sa Alfom tako da je to bilo smijesno. Alfa je uredno za 10,5 bila na 100 km/h sa punim tankom i suvozacem i to u 3. brzini. Da je 2. mrvicu dulja, isla bi i za 10,0
« Zadnja izmjena: 04 Lipanj, 2009, 15:39:39 3alfa3 »

Offline alfist159

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • Honda Helix
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Honda Helix CN250
  • Moja Kaciga: Zaštitna
  • MojSetup: Bude...
  • MojSpuh: Sadomazođubrilović
« Odgovori #21 : 04 Lipanj, 2009, 15:48:16 »
1900.

Meni je osobno vrijedila i preko 2500 jer je bila u odlicnom stanju i sa svim potrosnim materijalima mladjim od 2000km pa je osim ulja i benzina jos godinama mogla bez servisa.
Ali vec mi je i velika stvar sto ju ne moram vise registrirati i imati taj trosak.
Stoji to da je vrijedila, ali znaš da su 33-ojke slabo cijenjene kod kupaca, odnosno kupuju ih samo alfisti jer jedino nama ona valja i mi znamo što je to. Možeš biti zadovoljan novcima i uopće ne sumnjam da je kupac alfist, jesam li u pravu? :icon_biggrin: Ja osobno bi uzeja onu koju triba sređivati jer nemam love da je uzmem u šutu pa polako...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #22 : 04 Lipanj, 2009, 15:50:21 »
Papir trpi svasta. Na cesti sam ga satirao sa Alfom tako da je to bilo smijesno. Alfa je uredno za 10,5 bila na 100 km/h sa punim tankom i suvozacem i to u 3. brzini. Da je 2. mrvicu dulja, isla bi i za 10,0

:o :o
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline sfreak

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jadranovo
  • Moja Kaciga: Shark S800
« Odgovori #23 : 04 Lipanj, 2009, 16:09:26 »
Stoji to da je vrijedila, ali znaš da su 33-ojke slabo cijenjene kod kupaca, odnosno kupuju ih samo alfisti jer jedino nama ona valja i mi znamo što je to. Možeš biti zadovoljan novcima i uopće ne sumnjam da je kupac alfist, jesam li u pravu? :icon_biggrin: Ja osobno bi uzeja onu koju triba sređivati jer nemam love da je uzmem u šutu pa polako...

ja se isto nadam da je alfist...

treba bit sretan s tim parama, to je ipak imola, bez obzira da ih nema puno i da je u super stanju...trziste je takvo i netko ce radje kupit obican model za 1000€ manje, jer to sto je imola nista ne znaci...

auto mi je prelijep da se razumijemo, ali za taj iznos bi ja gledao vec 1,7 motore i po mogucnosti permanent (s tim da ne znam cijenu permanentica jer se bas i ne prodaju)

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 04 Lipanj, 2009, 16:16:56 »
Covjek ima blizu 50 godina i vozio  je Pasata TDI, ali kako mu nakon burne rastave zena neda osobnu da ga rega (na nju glasi auto), odlucio je kupit drugi auto.

Jedan Alfist je nudio 2500 eura proslu jesen, ali kako mi nije novac trebao, odlucio sam ju ne prodat i gustat jos neko vrijeme. Onda je dosla i kriza i slabije se prodaju/kupuju auti pa je sada otisla za 600 eura manje.

S druge strane, u taj auto ne treba uloziti niti lipe i kupac osim benzina nema brige jos jako dugo. Cak niti sa gumama. I najmanji nedostatak na tom autu sam sredio (nova lampica rasvjete sata u kabini kod retrovizora, na primjer, koja je godinama bila pregorena)
« Zadnja izmjena: 04 Lipanj, 2009, 16:22:52 3alfa3 »

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #25 : 04 Lipanj, 2009, 16:18:12 »
vise alfi manje volkswagena  :headbang:

nhf

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #26 : 04 Lipanj, 2009, 23:20:51 »
nema alfica je prelijepa ...svaka cast sto si je ovako odrzo urednu i sve...i za kraj dvije rijeci :
CUORE SPORTIVO
« Zadnja izmjena: 05 Lipanj, 2009, 00:19:43 Rossi »
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline sfreak

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 04 Lipanj, 2009, 23:25:04 »
nema alfica je prelijepa ...svaka cast sto si je ovako odrzo urednu i sve...i za kraj dvije rijeci :
SPORTIVO CURVO

:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

CUORE SPORTIVO valjda

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 04 Lipanj, 2009, 23:40:02 »

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #29 : 05 Lipanj, 2009, 00:21:02 »
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

CUORE SPORTIVO valjda
a da...sorry ...nemojte zamjerit nisam spavo 48 sati ..pa bas i nisam sav svoj....i ovo sto sam gore napiso bio nisam znao kako se tacno pise a znam sta znaci i ukuco na google i on mi tako izbacio i ja copy jbg....nisam ni gledo tacno sta pise...
Valentino Rossi 46!!!!!