Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: iphone 3g 16gb  (Posjeta: 2931 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline goga100

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DUBROVNIK
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: 200ccm
iphone 3g 16gb
« : 03 Lipanj, 2009, 20:53:39 »
evo molio bi da mi malo neko objasni kako sto,dobio sam ga i imam par pitanja,,,, 1 kako cu se konektira na wlan,ja ga pronadem upisem sifru ali nece ,2 kako da muziku prebacim na njega 3 na kojoj stranici mogu naci igre i ta cuda za njega i kako to prebaci na mob 4 imali jos nesto sto bi trebo zna   

Offline [SB]Replica 180

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • iphone guru
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: SL.Brod
  • Moj Skuter: big bore blok
  • Moja Kaciga: hjc fg-15
  • MojSetup: 172ac
  • MojSpuh: x-tech 59
Odg: iphone 3g 16gb
« Odgovori #1 : 03 Lipanj, 2009, 21:23:07 »
prvo na mackorisnik.com, tamo citati i prucavati ,ne postavljati pocetnicka pitanja ( to mrze  :toothy12:)!!!
i univerzalan odgovor na sva tvoja pitanja   itunes !! :icon_thumright:
Replico  DIJAMANTUUUUUUUUUUU!!!!!!

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #2 : 03 Lipanj, 2009, 22:14:26 »
moj frend ga je dobio i spajao se na internet preko tog wlana barem je on tako reko ubiti reko je da je besplatno iso je na face i kad je izaso valjda se trebao diskonektirat a nije i internet je bio ukljucen 2 tjedna i racun mu je doso 5 000 kn a tek je polozi i stari mu je trebao kupit skuter ali nista od toga jbt skoro ga je ubio stari

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #3 : 03 Lipanj, 2009, 22:40:26 »
Jailbreak

i tom tvom frendu se nije spajao preko wlana nego preko 3G/EDGE, nije imao podatkovnu tarifu i eto. Edge nemoš ugasit bez ovog iznad. Ja sma imao JB Iphone 3G, sad je na servisu jer je zvučnik crko, kad dođe natra ide OS 3,0 gore koji dolazi 18.6 čini mi se i onda ću i njega jailbreakat i amen
« Zadnja izmjena: 03 Lipanj, 2009, 22:42:07 Iwo SR Tuono »
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #4 : 03 Lipanj, 2009, 22:48:08 »
ma jebeš iphone.. ja 15-og idem po nokiu 5800

Offline benelli

• maxi forumaš
  • Mjesto: Novigrad
  • Moj Skuter: benelli 491 i gilera runner vx125
  • Moja Kaciga: na laktu
  • MojSetup: malo(s)si spor(t)
  • MojSpuh: serjalović sa db kilerom
« Odgovori #5 : 03 Lipanj, 2009, 22:58:50 »
Jailbreak

i tom tvom frendu se nije spajao preko wlana nego preko 3G/EDGE, nije imao podatkovnu tarifu i eto. Edge nemoš ugasit bez ovog iznad. Ja sma imao JB Iphone 3G, sad je na servisu jer je zvučnik crko, kad dođe natra ide OS 3,0 gore koji dolazi 18.6 čini mi se i onda ću i njega jailbreakat i amen
neznam kako se spajao i iskreno me niti ne briga ali stari moj 5 000 kn racun jbt pa to nije normalno nesto mi je pricao u skoli da 2mb kostaju 50kn ili tako neka spika a jos se kurc... po razredu da on ima besplatni internet ovo ono i nakraju
5 000kn, zaje.. ti takav internet

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #6 : 03 Lipanj, 2009, 22:59:46 »
neznam kako se spajao i iskreno me niti ne briga ali stari moj 5 000 kn racun jbt pa to nije normalno nesto mi je pricao u skoli da 2mb kostaju 50kn ili tako neka spika a jos se kurc... po razredu da on ima besplatni internet ovo ono i nakraju
5 000kn, zaje.. ti takav internet
haha,koji lik :laughing7:

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #7 : 04 Lipanj, 2009, 00:15:22 »
ko jos kupuje ajfon... ::)

radije bi da mi mobitel ima bar video snimanje, nekaj bolju kameru, mms il blutut s kojom mogu uparit neki drugi mob a da nije ajfon ili komp...jebes ti mobitel za tu lovu koji nist od toga nema

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #8 : 04 Lipanj, 2009, 00:48:54 »
ma jebeš iphone.. ja 15-og idem po nokiu 5800

I nećeš pogriješiti...ja je imam oko 3-4 mjeseca i prezadovoljan sam :headbang: :headbang: :headbang:

Offline [SB]Replica 180

• maxi forumaš
  • iphone guru
« Odgovori #9 : 04 Lipanj, 2009, 12:34:22 »
ko jos kupuje ajfon... ::)

radije bi da mi mobitel ima bar video snimanje, nekaj bolju kameru, mms il blutut s kojom mogu uparit neki drugi mob a da nije ajfon ili komp...jebes ti mobitel za tu lovu koji nist od toga nema

iphone ima sve to i puno vise, a to da nije za svakog selju ......... i to stoji  :toothy12: :toothy12:

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #10 : 04 Lipanj, 2009, 14:14:18 »
I nećeš pogriješiti...ja je imam oko 3-4 mjeseca i prezadovoljan sam :headbang: :headbang: :headbang:

kupio si je u t-mobile?

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #11 : 04 Lipanj, 2009, 16:21:40 »
kupio si je u t-mobile?

Da...nisam u nikakvom paketu niti na pretplatu,nego samo uređaj.Kupio sam je otključanu,pa je koristim sa vip karticom :headbang:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #12 : 04 Lipanj, 2009, 16:30:51 »
evo molio bi da mi malo neko objasni kako sto,dobio sam ga i imam par pitanja,,,, 1 kako cu se konektira na wlan,ja ga pronadem upisem sifru ali nece ,2 kako da muziku prebacim na njega 3 na kojoj stranici mogu naci igre i ta cuda za njega i kako to prebaci na mob 4 imali jos nesto sto bi trebo zna   

ja iman onog dva g al ista ti je stvar

1. nabavi iTunes
2. logiraj se na iTunes
kroz iTunes nabavljas i igre i programe, i pomocu njega sve prebacujes na mobitel
za internet odes u settings  -->  Wi-Fi  -->  On --> i onda nades mrizu nekoga ko nije zakljuca modem ili preko svog modema od kompa samo ukucas sifru...kad ti se spoji odes na safari (internet browser) ili youtube imas, imas i aplikacije ka sta su nimbuz,skype,facebook,itd...

imas i na internetu negdi ti sve pise di sto kako, nego jel ti crackan ili nije, preko iPhona mozes napravit free acc i skidat besplatno besplatne stvari, i imas cydia-u koja ti je za crackane stvari i to ti je na iPhonu bar je meni odma bila...sve je lagano kad ga malo prokuzis, ka mini komp...sad razvijaju blu tut za i druge mobitele il su to vec napravili, imas razna sranja za njega koje nema ni jedan drugi mobitel
...........1...........8...........7...........

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 04 Lipanj, 2009, 18:42:25 »
iphone ima sve to i puno vise, a to da nije za svakog selju ......... i to stoji  :toothy12: :toothy12:

seljo...opet jebes mobitel koji moras jebavat 300 dana po internetu da nekaj stavis na njega  ::)

Offline [SB]Replica 180

• maxi forumaš
  • iphone guru
« Odgovori #14 : 04 Lipanj, 2009, 18:56:44 »
seljo...opet jebes mobitel koji moras jebavat 300 dana po internetu da nekaj stavis na njega  ::)

i ti opet pricas gluposti.....  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Offline ChRiStIaN

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 04 Lipanj, 2009, 19:01:52 »
ok ok...ti valjda onda znas bolje!  :icon_thumright:

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #16 : 04 Lipanj, 2009, 21:16:35 »

i ti opet pricas gluposti.....  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

svi vi pričate gluposti lagano  :icon_thumright:

mislim da pravo glasa i da relevantne odgovore ima ekipa samo koja ga ima i čovjek koji je postavio pitanje.

Treće, on je preko EDGE-a skidao podatke, obračunska jedinica je 100kb i košta 5 kn u t-mobileu ja mislim, sve u svemu kad sve zbrojiš i oduzmeš račun od 5000kn je opravdan.

Dosta ljudi znam koji su jednostavno prodali iphone jer nisu znali rukovat time i imali su prevelike račune.
Ko se zna koristit iPhone može bit jaaako dobar rob i sluga. Samo treba pazit da on ne zavlada tobom jer to onda može postat dosta opasno i za tebe i banovni račun tvojih roditelja ili tebe u gorem slučaju  ;D

Sve u svemu imam iPhone od 2.3.2009., na faxu imam eduroam, doma imam wlan, u centru rijeke imam FREE-ACCESS wlan, sve u svemu 3G mi treba jedino ako prije ispita nisam stavio sve PDFove lokalno pa moram skočit na net nešto pogledat a na mrežu od faxa mi se ne želi spojit il ne radi.

iPhone može imat 100000000 načina upotrebe, samo se trebva snać i svemu tome, ko zna koristit će ga s zadovoljstvom, tko nezna srat će po njemu i žalit se po cijele dane i plakat okolo.

Čestitke onima koji ga imaju, sa ljubomornima se suosjećam  :icon_thumright:
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline [SB]Replica 180

• maxi forumaš
  • iphone guru
« Odgovori #17 : 04 Lipanj, 2009, 21:18:21 »
svi vi pričate gluposti lagano  :icon_thumright:

mislim da pravo glasa i da relevantne odgovore ima ekipa samo koja ga ima i čovjek koji je postavio pitanje.

Treće, on je preko EDGE-a skidao podatke, obračunska jedinica je 100kb i košta 5 kn u t-mobileu ja mislim, sve u svemu kad sve zbrojiš i oduzmeš račun od 5000kn je opravdan.

Dosta ljudi znam koji su jednostavno prodali iphone jer nisu znali rukovat time i imali su prevelike račune.
Ko se zna koristit iPhone može bit jaaako dobar rob i sluga. Samo treba pazit da on ne zavlada tobom jer to onda može postat dosta opasno i za tebe i banovni račun tvojih roditelja ili tebe u gorem slučaju  ;D

Sve u svemu imam iPhone od 2.3.2009., na faxu imam eduroam, doma imam wlan, u centru rijeke imam FREE-ACCESS wlan, sve u svemu 3G mi treba jedino ako prije ispita nisam stavio sve PDFove lokalno pa moram skočit na net nešto pogledat a na mrežu od faxa mi se ne želi spojit il ne radi.

iPhone može imat 100000000 načina upotrebe, samo se trebva snać i svemu tome, ko zna koristit će ga s zadovoljstvom, tko nezna srat će po njemu i žalit se po cijele dane i plakat okolo.

Čestitke onima koji ga imaju, sa ljubomornima se suosjećam  :icon_thumright:
potpis..... ja sam prek edgea potrosio 0 kn, swe wlan
« Zadnja izmjena: 04 Lipanj, 2009, 21:20:14 [SB]Replica 180 »