Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kriza nedostatka adrenalina...  (Posjeta: 5963 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luna500rr

• Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zmijavci
Odg: Kriza nedostatka adrenalina...
« Odgovori #40 : 08 Lipanj, 2009, 08:48:38 »
preljep motor, siguran sam da ga je i gust voziti, upitaj na servisu za slajdere, strasna stvar :icon_thumright: Prijatelj je spuzao s gsx-om i skoro nijedna se plastika nije ogrebala, nesto sitno, ali gotovo nista. Nemoj me krivo shvatiti, ali dobro je i biti siguran na motoru :hello:
Svaka cast na hyosungu :notworthy:

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #41 : 08 Lipanj, 2009, 09:18:53 »
preljep motor, siguran sam da ga je i gust voziti, upitaj na servisu za slajdere, strasna stvar :icon_thumright: Prijatelj je spuzao s gsx-om i skoro nijedna se plastika nije ogrebala, nesto sitno, ali gotovo nista. Nemoj me krivo shvatiti, ali dobro je i biti siguran na motoru :hello:
Svaka cast na hyosungu :notworthy:

Sigurno hocu ,ako imaju u ponudi stavljam skupljam pare i stavljam.

Offline veka84sb

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Slavonski Brod
  • Moj Skuter: - bez skutera
  • Moja Kaciga: HJC Phoenix FG-14
  • MojSetup: -
  • MojSpuh: -
« Odgovori #42 : 09 Lipanj, 2009, 09:58:48 »
Razlog vise za ugradnju slajdera ...sinoc mi neka đukeletina izletila pred motor ,kocenje onda kada sam procjenio da ce biti gore ako od pretjeranog kocenja padnem nego da pregazim malo smece, sto mi je izletilo ,pustio sam kocnicu i prosao psu kraj glave da ce i njegovi potomci osjecati strah pred motorima....

Nemojte me krivo shvatiti ,ja volim pse jako ,ali mrzim neodgovorne vlasnike i glupe ljude sa glupim psima!