I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
moraš naručit ili napravit distancer koji se šerafi na deklo...
Šta je sad stender ?
Imam i stari i novi štender,na starome se je nosač zavidaval na deklo i malo je komplicirano jer kada skidam deklo moram skinut i njega pa opet vraćat,ali i za to postoji riješenje,jedini problem je bio morao se kupovat nosač za svaki scoot posebno,ja sam ih radio sam,a ovaj novi je izvrstan samo njega koristim,s njime se dobiju svi nosači i zavidavaju se na amortizer jednom riječi prava stvar ovo se isplati imati
imas sliku to di ti je na amortizeru prikačen ??
e hvala marino , a daj mi jos samo reci ili ak nije problem da sutra izmjeris visinu stendera pa da se bacim u izradu
Uzasno glup stender...Piaggio ima prednost kaj s donje strane ima dvije rupe u rami..i stender se da napraviti tako da dvije cjevi...ili kvadratni profili jos bolje..udu unutra u taj dio rame i motor stoji kak spada i moguce je bez kompklikacija skidati zadnji kotac,deklo spuh....kaj god treba...Ko je bio na trci nekoj s skuterima zna o cem pricam...500 bolji sistem nego ovaj s SA...Za uzradu takvog stendera je potrebno mozda 1.5 kvadratnog profila fleksa i aparat za zavarivat ....vrijeme izrade 20min...
mos s ovim kaj sam ja rekao isto..na trkama 90% njih ima takav stender...i sve rade..gume prve zadnje...prijenos komplet cilindri sve se mjenja bez da nes smeta..S tvojim stenderom nemres zamjeniti prvu gumu sam..a i motor bi morao odloziti na vilice...
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34