Da li je istina da je svejedno kakvu blokadu imao na skuteru, mehaničku ili električnu i da je skuter tehnički ispravan skroz dok on neide preko 55? Sad je drugi par opanaka što svi zloupotrebljavaju ovu električnu pa je koriste samo kada treba
Smijes imati elektronsku, recimo nove Lune su elektronski zablokirane. Jedina kazna koju mozes "popusiti" je da ides preko ogranicenja ili da te snimi sa radarom.
E sad neznam kako bi bilo da se vozi iza tebe i vidi da ides recimo 70, odvede te na mjerenje brzine i tamo pokaze manje od 55km/h. Mozda bi i proslo ako ti faca ne postane kao crveno svijetlo na semaforu
Evo kako sam prosao prvi put na izvanrednom, morao sam ici jer skuter nije bio u voznom stanju i oduzeta je plocica:
nitko se nije zalio na brzinu koju sam zaboravio podesiti na visu vrijednost, svaki dan podesavam drugima, a nemam vremena za sebe
Ovo je taj drugi put, taj pregled nisam ja platio nego MUP:
ovdje je prijenos bio vise zagrijan pa je ostvario nesto vecu brzinu, ali pred policajcem me tehnicar gnjavio zbog toga sto skuter ne ide 50km/h pa su krenuli kopati po skuteru...