jel to normalno za ovakav skuter jer kao što sam danas otkrio ..ima malossi kit ,dellorto 19 ,mikuni ...zx auspuh ..i to je potrošnja 80 posto pun gas od semafora do semafora + vožnja još nekog na skuteru (ne stalno) i plus 95kg mojeg tereta ..jer sam ga neki dan kupio i eto pun tank mi oso za nekih 130km ..morat ću baš ono zapisat kilometražu kad ga natankam i do kraja ga izvozat ...i morat ću probat laganu vožnjicu da vidim koliko bi mu bila neka minimalna potrošnja pa ću onda preciznije moć napisat ..al čisto informativno ..dal je to normalno ??
Nije cudo da trosi
Ako ima gljivu skidaj i stavi obican airbox ,prilagodi diznu u karbu i bit ce manja potrosnja ,a sto se tice voznje u dvoje ,pa ocekuj potrosnju!
Ovo pun gas ,stednja ..bla bla... nema ti razlike izmedju punog gasa i pola gasa znacajne za potrosnju , mozda 0,3-0,5 l plahon moze biti razlika a gust neusporediv! + svagdje stignes za upola krace vrijeme ,a vrijeme je neprocjenivo
Znaci samo deri!
Ja vozim 80 % vremena pun gas i nikada nista zbog toga....osim sto cesto imam problema sa kocnicama,...stvarno se brzo trose ti diskovi