hmmmmm nemam komentara
ako vec udaras quote tj citat bar odvoji citat od mog texta
u svakom slucaju
zasto je onda ista makinja
i ovaj rizojed je dosada 30 puta rastavljan i svi dijelovi koji su koristeni isti su sa yamahom aerox
ako vec nevjerujes nadji ovakav rizojed i usporedi ga sa starom makinjom od aerox-a (sta je izbacen iz prodaje prije dvije ili tri godine)
te racunaj da je cilindar skracen za 5mm +/-2desete te da i radilica i klipnjaca skracena (zato trazim dijelove ako se ovo g#vn% razleti)
sadasnji klip je 40 te jos ga namjeravam promijeniti na 42 sa elco karikama te rasiriti cilindar na 42 +/-1.5stota (sta bi bila neka normala)
te jos nesto oprosti ali nemas pravo reci da pricam gluposti posto ti nisi strojarac niti si radio takvo sta <-bar tako mislim zbog nacina tvog odgovora (ako trebas dokaz vezan uz moje navode pricekaj jos koji dan da se vratim na radno mijesto jer samo tamo mogu prepravljati (tamo su mi strojevi LOL))
lako je imati love i kupiti malossi garnituru i samo je montirati al jebi ga ovo je izazov hehehhehe
p.s.mali savijet vezano uz nabrijavanje: osovina od uljne pumpe je vezana na plasticni zupcanik koji je napravljen od loseg materijala pa bi vam savjetovao da ga obavezno uklonite te napravite ili nabavite aluminijski jer bi bilo pametnije zbog slucaja da prozuji i zariba motor (99% skutera koristi plastiku tamo pa zato ako mozete stavite aluminij ili u najgorem slucaju zeljezni zupcanik)