Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Provjereno  (Posjeta: 2914 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Provjereno
« : 09 Travanj, 2009, 21:38:41 »
jel itko od forumasa osim dine i mene gledao prilog o motociklistima :sad1:

Offline stark1

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
Odg: Provjereno
« Odgovori #1 : 09 Travanj, 2009, 21:41:55 »
jel itko od forumasa osim dine i mene gledao prilog o motociklistima :sad1:
jesam ja...zao mi onog decka :sad1:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #2 : 09 Travanj, 2009, 21:43:25 »
jesam ja....strasno....tko god sjedne na motor zna šta ga sve može čekat

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #3 : 09 Travanj, 2009, 21:46:22 »
sve vise i vise sam da prestanem voziti dkut,danas mi oduzeli prednost 3 puta,bolje u auto prec :angry7:

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
« Odgovori #4 : 09 Travanj, 2009, 21:51:39 »
ja j**** mater svima ko mi prednost oduzme...na skuteru ću se vozit...R-a nikad....a opet se neki lik spusil kod Petrola u klc-u....

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 09 Travanj, 2009, 21:53:59 »
ja ***** mater svima ko mi prednost oduzme...na skuteru ću se vozit...R-a nikad....a opet se neki lik spusil kod Petrola u klc-u....
to na izlazu prema jaski ili,pa padaju ko ludi

Offline marko.p

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 09 Travanj, 2009, 21:56:30 »
a da,kod naplatnih,di je Černugelj poginul.....
nego alene,jesi ti poruku danas dobio??

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 09 Travanj, 2009, 21:59:15 »
a da,kod naplatnih,di je Černugelj poginul.....
nego alene,jesi ti poruku danas dobio??
a joj jesam,sad se sjetio,ma slagao sam skut u vrbovskom cijeli dan,imam ti neku bolju pobudu,preko PM cemo to rijesiti

a jebeno je tamo kod benzinske,mene je jednom u kombiu skoro nabrao auto

Offline goga100

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DUBROVNIK
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: 200ccm
« Odgovori #8 : 09 Travanj, 2009, 22:03:23 »
gledo, :angry4: :angry4: :angry4:

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #9 : 09 Travanj, 2009, 22:06:09 »
dugo je vec podrska za onog decka u kolicima na motori hr.  :icon_thumright:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #10 : 10 Travanj, 2009, 01:56:11 »
sve vise i vise sam da prestanem voziti dkut,danas mi oduzeli prednost 3 puta,bolje u auto prec :angry7:

mom frendu je lik oduzeo predost i poginuo je.. r.i.p.

Offline PROOF

• maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #11 : 10 Travanj, 2009, 08:19:50 »
gledal sam..... onaj sta govori kroz onu cijevcicu na vratu..strasno..a reko je lik da se slomil preko sahta....
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #12 : 10 Travanj, 2009, 10:46:31 »
sve vise molim boga da se sto prije rjesim skuta ,jer ovo je postalo jako jako opasno a taj uzitaj voznje na 2 kotaca nije vrijedan toga da zavrsimo nedaj boze u kolicima ili da poginemo negdje zbog neke budale koje boli k**ra* jer je on u autu i nista mu nemoze bit

u dva dana 2 frenda nastradala  :'( :sad1:
prvo jednog auto pobere jer je isao parkirat , imaju dvije trake za ravno i frend vozio desno a ovaj u autu lijevom i ovaj vidio slobodno mjesto za parking i bez ikakvog upozorenja ide naglo skrenuti da parkira i pogodi ga u bok , frenda hitna odvezla  :angry7:

jucer popodne , u mata_125 s foruma zabije se lik sa z750 , frajer krenuo 1. do blokade u drugu prebaci naglo pusti kvacilo digne ga na zadnji i pri spustanju od straha stisne odma prednju padne dolje i motor kak je klizio pogodi mata_125 u zadnji kraj i izbacilo ga samo , sva sreca pa je imao jaknu koja ga je sacuvala ,ovaj na z750 sav poderan, u majici kratkih rukava i kratkim hlacama je bio  :angry7: :angry7:

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #13 : 10 Travanj, 2009, 11:32:42 »
sve vise molim boga da se sto prije rjesim skuta ,jer ovo je postalo jako jako opasno a taj uzitaj voznje na 2 kotaca nije vrijedan toga da zavrsimo nedaj boze u kolicima ili da poginemo negdje zbog neke budale koje boli k**ra* jer je on u autu i nista mu nemoze bit

u dva dana 2 frenda nastradala  :'( :sad1:
prvo jednog auto pobere jer je isao parkirat , imaju dvije trake za ravno i frend vozio desno a ovaj u autu lijevom i ovaj vidio slobodno mjesto za parking i bez ikakvog upozorenja ide naglo skrenuti da parkira i pogodi ga u bok , frenda hitna odvezla  :angry7:

jucer popodne , u mata_125 s foruma zabije se lik sa z750 , frajer krenuo 1. do blokade u drugu prebaci naglo pusti kvacilo digne ga na zadnji i pri spustanju od straha stisne odma prednju padne dolje i motor kak je klizio pogodi mata_125 u zadnji kraj i izbacilo ga samo , sva sreca pa je imao jaknu koja ga je sacuvala ,ovaj na z750 sav poderan, u majici kratkih rukava i kratkim hlacama je bio  :angry7: :angry7:

tzv. caffe racer, bit ce ih sada pun grad, sminkici na motorima koji hvataju sponzoruse. Takvi nemaju pojma o motoru i voznji, uglavnom se izivljavaju i divljaju te 80% poginulih preko ljeta na motorima su oni...
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #14 : 10 Travanj, 2009, 11:36:42 »
nesrece sve cesce i cesce dogadaju...

frenda mi je prije tri dana isto lik oduzeo prednost kod avenue malla i potrgo ramu (derbi senda) kod vilica, njemu fala bogu nije nista...

isto tako prije kojih par dana kod lisinskog u zagrebu sa ninđom se zaletio u stup i preminuo...

gospoda u atomobilima ne pazi niti ne gleda  :sad1:
Frajer pere zube petardama ...

Offline hawk

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Požega
  • Moj Skuter: Gilera Stalker 50
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: ništa
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #15 : 10 Travanj, 2009, 20:47:43 »
kod nas u požegi stavili semafor na jedno križanje prije godinu - dvije. problem je u tome što se na taj semafor još nitko nije navikao pa svako malo netko prođe kroz crveno i onda sranje.
jučer je neki lik sa terencem lupio lika na skuteru.
prijatelj mi radi na traumi u bolnici i svaki dan kaže da dođe po nekoliko motorista (uglavnom zbog oduzete prednosti)
tako će bit sve dok gospoda u automobilima ne shvate da smo ravnopravni u prometu.

Offline DvdAerox

• maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #16 : 10 Travanj, 2009, 21:44:31 »
tzv. caffe racer, bit ce ih sada pun grad, sminkici na motorima koji hvataju sponzoruse. Takvi nemaju pojma o motoru i voznji, uglavnom se izivljavaju i divljaju te 80% poginulih preko ljeta na motorima su oni...

da da, to su mi najjaci, bez kacige, sa motorcinom i suncane naocale, pravi fakeri, al mi je najbolje kada udju u kruzni tok, tad znas s kim imas posla  :laughing6: