jedno veliko lol na ovo!!!
bio na sudu x puta i dobijem kazni u godini dana koliko i ti u te dvije, a ja vozim motor skoro 6 god, pa opet ne pišem gluposti.
ne mogu ti ništa na sudu? lol
pa u najboljem slučaju mogu ti naplatiti kaznu koju si i zaslužio, pa se ti bahati tamo. iako si maloljetan, možeš platiti kaznu ako te sudac/inja ne želi pustiti sa ukorom.
Jel ti triba crtat?
NEMOGU ti naplatiti kaznu, NEMOGU, jer si maloljetan i nemaš prihoda.
N E M O G UA to mi je potvrdia i pandur jednom prilikom kad me štopa ka suvozača na prijateljovom motoru, i piše on meni za kacigu prijavu, a meni se baš žurilo, i ja mu kažem da kao što će sad pisati bezveze kad će me pustiti na sudu kao uvijek do sada, a on "Znam da će te pustiti, tebe ništa ne košta što ti ja napiešm kaznu a ja obavljam svoj posao
"
I ovi maloljetnici šta govore dobia sam kaznu 14 000 kn jer me štopa i ostale spike. Niste vi ništa dobili, jer kad ste maloljetni i štopa vas, pandur piše prijavu i vama ništa ne daje, nikakakv papirić za potvrdu da vas je stopalo, nista ne potpisujete i sl, i nedaje vam kazne u obliku novca, jedino će ta kazna doći na kućnu adresu u obliku poziva na sud, dođeš tamo, potvrdiš sve šta sudac kaže, dobar si učenik, u gimnaziji sa 5, treniraš još usput i slično. I adio. Da ti ukor i to je to. A neznam čemu služi taj ukor, da ga pretvoriš u tariguz.
Onaj ko neviruje, evo mu moji podaci, Stipe Dujić, pa ako ima koga u policiji neka provjeri ovu brojku o prekršajima u njihovom kompu, i nek zove sud koliko sam puta kažnjen. LOL
Nisam jedinim, sa prijateljem mi je ista situacija, pretpretprošlu godinu kad je mene tapalo, tapalo je i njega jer smo se uvik skupa vozili...a on ima još pozamašniju brojku od mojih.
Govorim za stari sistem do nove godine. U novoj godini otkad se primjenjuje novi zakon nije ma tapalo pa nemogu reć kako ide procedura, al uskoro da me i štopa nebi imalo šta pisati, a još nekih misec dana može pisat samo vozački, jer kacigu nosim uvik. A i punoljetan sam, pa se ne zajebajen više. Jer će mi sad sve doć na naplatu, ako ne sad onda kad se zaposlim u državnoj firmi