Evo upravo došao sa rege,nitko ni riječi za tt-a(sa zx topom),stavio ga na valjke,izmjerio 40kmh,pogledao broj šasije i zdravo,još mi je i skuter zmazan ko da je iz save izvučen.
Kaj se tiče homologacije ja sam posudio od drugog lea papire,skenirao ih,pobrisao njegove brojeve i ukucao svoje,nek se nađe za svaki slučaj.
kažem, ovdje kod nas je katastrofa, prije godinu su me prcali zbog malossi naljepnica koje su po originalu gore
godinu prije me nije htio pustit jer skuter nema svijetlo za tablicu, koje sam nakon toga ugradio da bi me iste godine navlačio da nije original osvjetljenje (godina malossi naljepnica)
prije 3 godine su me tlačili zbog DOTacije guma
svake godine nešto, mnogi su upoznati sa time da u ovoj regiji lijepe naše na žalost mora bit sve po ps-u dok je negdje dovoljno sa se pojaviš sa vozilom ispred STP-a i prolaziš, samo te uslikaju i riješena stvar
malo offjučer mi se kum žali, bio je registrirat auto 2011 godište, uredno servisiran ne štedi na tome, svi mogući testovi napravljeni na servisima i ovi u STP-u kažu da ima v
isoku koncentraciju goriva u auspuhu i da zbog toga nemože proći
on na to njima kaže ok idem onda u drugu STP, na što dođe "promatrač" sa strane i kaže ajmo probat ponovit eko test da vidimo rezultat
drugi puta je bilo sve uredu
što bi značilo, u grubom prijevodu, ako si blesav i ne kontaš se u neke stvari, ostaješ bez 100njak kn u džepu a sve je uredno