Ovaj događaj moram podijelit s vama
:
u nedjelju ja i frend stojimo kraj ceste i pričamo.Ja odlučio ići doma i upalim skuter i polako se okrenem na cesti i vidim policajca kak stoji s motorom na rampi i čeka da se rampa digne (željeznička pruga) i ja normalno, vratio sam se na isto mjesto gdje sam stajao jer sam znao da nas je vidio.Dođe on do nas i stane (kako me je panika uhvatila kad je stao
).Ja onak kulturno velim mu dobar dan.Pita on dali imam prometnu i vozačku.Vadim ja prometnu iz novčanika i dam mu,a pošto vozačku trenutno nemam kažem nisam još išao polagat, planiram krenut ovaj mjesec itd...
Izvadi on blok, gleda prometnu i počne zapisivat podatke.Vrati on meni prometnu i počne ispitivat frenda (nije imao kacigu, tehnički, nije ga registrirao od 1994 godine, i vozačku).
Frend počeo gluposti govorit, ma to je star tomos, to mi je za vožnju po naselju..
Policajac zapiše njegove podatke i broj šasije.Upozorio nas da se ne vozimo bez kaciga, da bi trebali imat vozačku i ode.
Koliko sam skužio nije zapisao nikakvu kaznu niti dao nikakvu uplatnicu, valjda je samo provjeravao.Rutinska provjera.Valjda mi neće doma doć kazna.
Prvi put u tri godine da sam imao susret s policijom