Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Bliski susreti s policijom  (Posjeta: 90226 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline popovec

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Popovec
  • Moj Skuter: runner 50sp
Odg: Bliski susreti s policijom
« Odgovori #120 : 07 Siječanj, 2008, 01:33:35 »
hehe ja imam jednu pricu.....hehe...makar me nisu uhvatili ali sam se usro pa se broji..hahaha...ugl jos je to bio automatik hehe i mi kod nas na groblju tj. to je jedan malo veci parking i nema nikog nikad....i mi se glupiramo dobro onolko kolko se sa automatikom mogu hehe i ugasim ga i na nogare ...a bio je fergazer sjeban zastopan malo pa nije iz prve nikad htio upalit..i stojimo mi tako i kad najedamput iznenada murja skrece prema nama ....svi frendovi upalili motorre i bris a ja na tomicu skočim ko kauboj i kad ono zajeb neče upalit hahahaha murjaci idu onak vec 50 metara otvaraju prozor a ja ni pet ni šest stisnem čok i tak sam zaverglo da sam mislio da budem potrgal kurblu jadnu i on pljune malo ulja iz auspuha da mi javi da je živ murja vec 5 metara kraj mene ja di cu kaj cu skrenem sastrane na polje i fala bogu kaj mi nije krepal sastrane po grmlju je iso bolje nego ktm neki...i sad kad se sjetim kak je to izgledalo negjde umirem od smjeha..haha..ko zna kaj su mileki milslili ono gle ovog jadnička kak se muči da nam pobjegne.hahahahahaahhahaah....
POPOVEC REJSING TEAM

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb, Centar
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #121 : 16 Siječanj, 2008, 02:31:03 »
Čitam sve ovo i zanimljivi su mnogi stavovi, poneki i teško prihvatljivi.
Puno je kritike i komentara na rad policije, a sebe kao da u svemu tome ne vidimo. Policija obavlja svoj posao, brine o provođenju zakona, a u krajnjoj liniji štiti naše živote, od nas samih... kad ne bismo radili prekršaje, s policijom ne bi bilo problema... obvako ispada herojstvo uteć policajcima, umjesto da je vrlina vozit po propisima... nemojte misliti da ikoga ovdje namjeravam branit ili napadat. samo bih volio da svi koji ovo čitaju i prate malo razmisle i odrugoj strani, da se pokušaju stavit u kožu tih policajaca, koje olako nazovu i vrlo ružnim izrazima, samo zato što su propisno reagirali na njihove nepodopštine!

www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr
 ADVANCED TEHNOLOGY DESIGNED TO PROTECT

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #122 : 16 Siječanj, 2008, 20:41:10 »
Čitam sve ovo i zanimljivi su mnogi stavovi, poneki i teško prihvatljivi.
Puno je kritike i komentara na rad policije, a sebe kao da u svemu tome ne vidimo. Policija obavlja svoj posao, brine o provođenju zakona, a u krajnjoj liniji štiti naše živote, od nas samih... kad ne bismo radili prekršaje, s policijom ne bi bilo problema... obvako ispada herojstvo uteć policajcima, umjesto da je vrlina vozit po propisima... nemojte misliti da ikoga ovdje namjeravam branit ili napadat. samo bih volio da svi koji ovo čitaju i prate malo razmisle i odrugoj strani, da se pokušaju stavit u kožu tih policajaca, koje olako nazovu i vrlo ružnim izrazima, samo zato što su propisno reagirali na njihove nepodopštine!

Potpis :icon_thumright: :icon_thumright: do sada me nisu zaustavili nego 1 kada sam bio bez kacige, uglavnom nemam protiv policije nista za reci, korektan sam prema njima i ne izvodim gluposti, pa me i ne zaustavljaju :notworthy: :notworthy:
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline S.W.A.T.

• forumski skuteraš
  • *bFzd*Blacky
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: speed fight 2
« Odgovori #123 : 16 Siječanj, 2008, 21:32:33 »
mislio sam i ranije odgovoriti na filiplatinovicz-ev post...al nisam...zapravo bia sam napisa jako puno teksta...al sam sve obrisa i osa ca... ;D

uglavnom...i ja se jako slazem sa njim...al ima i nekih stvari sa kojima se ne slazem...jedna od njih je da nije svaka policajac korektan...ja imam sa njima dosta iskustva...u raznim situacijama...a i iskusta koja samo gledam "uzivo"...i morate priznati da ima policajaca koji su JAKO JAKO pokvareni...jer namjerno ce ti naci nesto...samo zato sta je takav...samo zato sta mozd ima los dan jer je posvadan sa zenom...samo zato jer mu je doslo...samo zato jer ga je budala prije tebe razljutila...a ti naletis ni kriv ni duzan...tj. mozda ucinis manji prekrsaj za koji inace sigurno nebi dobio kaznu...

ali eto...

ali razumijem ih...nije lako biti policajac...no isto ima jako korektnih...i jako postenih policajaca (iako mislim da je postenih nazalost malo te da oni neposteni bacaju krivo svjetlo na sve policajce...iako nisu svi jednaki)

ja kad god sam imao susret sa njima...bio kriv za neku stvar ili ne...uvjek sam miran...i sa njima pristojno razgovaram...i uvjek do sad sam imao samo pozitivna iskustva...da...zavrsio sam na sudu...ali ja nisam imao ni kacigu ni vozacku...cemu se imam zaliti...no uglavnom sam zadovoljan sa policiom...i nikad i bas nikad nisam niti cu bjezati policiji...ako si faca stani i snosi se sa posljedicama... :icon_thumright:
i jos je jedna stvar smeta jako...a to je kolektivno sudenje...tj. kad neko vidi neku budalu na motoru onda kad pokraj njega prode skuter misli da su svi idioti poput onoga prvoga...a isto je sa svim "grupama" ljudi...pa tako i sa policiom...a to me jako smeta :sad1: :sad3:
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Vespu GT 200, Vespu PX 200E, Piaggio Skipper 125 4T, Peugeot X-fight (cvajo 50 ccm) i sve drugo što mu dosta ?esto do?e pod yay?eka
« Odgovori #124 : 17 Siječanj, 2008, 01:52:45 »
Policajci, učitelji, kovinotokari, glazbenici, vatrogasci, taksisti, konobari... u svakoj profesiji ima svakakvih ljudi. Mislite li stvarno da se POLICAJCI u prosjeku razlikuju od pripadnika drugih profesija???

Hajdemo o tome hladno razmislit...
zašto bi baš policajci bili drukčiji???
možda zato što su odabrali upravo takav poziv???
no koliko ih je prihvatilo posao jer im se ponudio?
koliko je policajaca izabralo taj posao da bi moglo tlačit klince na skuterima???
Uostalom,  kakav je to poziv??? lagan? težak? zahvalan? nezahvalan?

sve su to pitanja okojima treba razmislit prije nego što se počne sudit...
uostalom, tko smo mi da sudimo???
ne kažem da su svi policajci uvijek u pravu... i oni su ljudi,
ali mi se čini da ih se iz točke gledišta mladih vozača gleda suviše kritično, a da se istovremeno ne vidi sebe:

kakvi smo mi u prometu???
koliko smo tolerantni? koliko poštujemo druge? koliko se pridržavamo propisa?
jesmo li mi ustali na lijevu nogu ili smo isfrustrirani bez razloga ili smo naprosto loši ljudi - manijaci u prometu???
na kraju, kako se ponašamo prema polixiji???
« Zadnja izmjena: 17 Siječanj, 2008, 02:10:41 filiplatinovicz »
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #125 : 17 Siječanj, 2008, 05:52:29 »
ja se juce vozio bez plastika, rega mi ostala na onoj plastici ispod sica koje nemam na motoru i tak i presretači pored mene prošli i hvala Bogu sve prošlo kak treba, nisu zamnom..

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #126 : 17 Siječanj, 2008, 07:42:15 »
neki dan sam navečer, vozio tomosa (posao) po ilici po tramvajskoj pruzi, i iza mene se pojavi plava rotirka koja me slijedi..
slijedi me do kad sam stao, stane pored mene i izađe plavac, kaže "zašto se vozite po žutoj traci?"
piše on tamo, i kaže dobit ćete poštom..
i ode..
a nisu me zaustavili bar 2 godine..

Offline cika_kure

• forumski biciklist
  • ?im ?im brže, tim tim bolje... :)
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: 125VX
« Odgovori #127 : 17 Siječanj, 2008, 08:37:22 »
neki dan sam navečer, vozio tomosa (posao) po ilici po tramvajskoj pruzi, i iza mene se pojavi plava rotirka koja me slijedi..
slijedi me do kad sam stao, stane pored mene i izađe plavac, kaže "zašto se vozite po žutoj traci?"
piše on tamo, i kaže dobit ćete poštom..
i ode..
a nisu me zaustavili bar 2 godine..

ak nisi nista potpisao i ak nisi dobio nikakvu potvrdu 99.9% da ti nece nista doci doma...
.....................................::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::......................................

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
« Odgovori #128 : 17 Siječanj, 2008, 09:48:30 »
nije to bas tako... ako zapišu, obično i pošalju...
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline S.W.A.T.

• forumski skuteraš
  • *bFzd*Blacky
« Odgovori #129 : 17 Siječanj, 2008, 09:52:56 »
Policajci, učitelji, kovinotokari, glazbenici, vatrogasci, taksisti, konobari... u svakoj profesiji ima svakakvih ljudi. Mislite li stvarno da se POLICAJCI u prosjeku razlikuju od pripadnika drugih profesija???

Hajdemo o tome hladno razmislit...
zašto bi baš policajci bili drukčiji???
možda zato što su odabrali upravo takav poziv???
no koliko ih je prihvatilo posao jer im se ponudio?
koliko je policajaca izabralo taj posao da bi moglo tlačit klince na skuterima???
Uostalom,  kakav je to poziv??? lagan? težak? zahvalan? nezahvalan?

sve su to pitanja okojima treba razmislit prije nego što se počne sudit...
uostalom, tko smo mi da sudimo???
ne kažem da su svi policajci uvijek u pravu... i oni su ljudi,
ali mi se čini da ih se iz točke gledišta mladih vozača gleda suviše kritično, a da se istovremeno ne vidi sebe:

kakvi smo mi u prometu???
koliko smo tolerantni? koliko poštujemo druge? koliko se pridržavamo propisa?
jesmo li mi ustali na lijevu nogu ili smo isfrustrirani bez razloga ili smo naprosto loši ljudi - manijaci u prometu???
na kraju, kako se ponašamo prema polixiji???

e vidis sa ovim se u potpunosti slazem :icon_thumright:
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline cika_kure

• forumski biciklist
  • ?im ?im brže, tim tim bolje... :)
  • Moj Skuter: 125VX
« Odgovori #130 : 17 Siječanj, 2008, 10:40:04 »
nije to bas tako... ako zapišu, obično i pošalju...

a nije bas sumnjam da ce dobit ak nije nista potpisao ili dobio potvrdu, tak mi je bilo dvojci frendova, a i kad sam bio sa starim haltali su nas za olfo oduzimanje prednosti murjak je bio strasno nabrijan i nekaj je piskarao i nije stari nista trebao potpisat niti je dobio kakvu potvrdu i nikad nije nis doslo doma...  :icon_thumright: :icon_thumright:

P.S. slazem se u potpunosti s ovim kaj si napisao za policajce, ni jedan nas nece kaznit bezveze uvijek smo mi krivi, pa mi krenemo pljuvat po njima, psovat im sve zivo i nezivo, a nikad nismo u pravu...
treba se samo zamisliti kako bi bilo bez njh ??? , ja mislim da bi bilo sveopci kaos, "nebi se znalo ni ko pije ni ko placa"....  :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
.....................................::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::......................................

Offline popovec

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Popovec
  • Moj Skuter: runner 50sp
« Odgovori #131 : 17 Siječanj, 2008, 17:22:57 »
ja ne mrzim policajce kaj i oni moraju radit svoj poso...ovo kaj neki pljuju po njima to je isto koda pljujete na konobara kaj vam je donio cugu....makar ima svakakvih policajaca ali nevidim zasto bi ih trebali mrzit.....i sa onim gore se slazem ak si krenuo bjezat budi spreman na posljedice.... :icon_thumright:
POPOVEC REJSING TEAM

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #132 : 17 Siječanj, 2008, 18:59:17 »
mrzim policiju jer izvršavaju zakon tako što uglavnom hvataju sitne ribe..
žene, pa klince na skuterima, itd, a "jake igrače" koji voze strašne pile i rade teške prijestupe puštaju..
svaki dan sam u prometu pa to svaki dan vidim..
tako da nisu svi ipak pred zakonom isti, zakon uglavnom sustiže one koji se protiv njega ne mogu boriti, one slabije..
tako se i policija prsi pred slabijima od sebe, a jačima okreće leđa..
kakve koristi onda ima zakon, "serve and protect"?
malo sutra, služi interesima državnog aparata, a ne naroda..
tako vam je to u našoj prelijepoj državi..

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #133 : 17 Siječanj, 2008, 19:41:20 »
žene, pa klince na skuterima, itd, a "jake igrače" koji voze strašne pile i rade teške prijestupe puštaju..
tako da nisu svi ipak pred zakonom isti, zakon uglavnom sustiže one koji se protiv njega ne mogu boriti, one slabije..

potpis
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline S.W.A.T.

• forumski skuteraš
  • *bFzd*Blacky
« Odgovori #134 : 17 Siječanj, 2008, 21:22:24 »
hmmm malo se slazem...al razmisli o ovome...
prvo...gdje se to ne dogada???da hvataju sitne prekrsitelje...a "velike ribe" pustaju???
a drugo...evo bas smo danas na politiki i gospodarstvu pricali, tj. prica nam je profesor o zakonima, vlastima, blablabla...i dosa je na temu kako se sucima prijeti i da nerjetko dobivaju prjeteca pisma...jako groznog sadrzaja
i sad aj se stavi u situaciju policajca...uvati sina od npr nacelinika policije kako juri ka ludak i vidi da je pijan...sta bi ti...a znas da bi moga izgubiti posa (ne direktno...al uvik se moze nesto naci ako si na piku ;) )
sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...
cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
 :hello:
RAĐA SE ZVEJR ;)

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
« Odgovori #135 : 18 Siječanj, 2008, 02:07:35 »
svatko ima pravo na svoje misljenje, na svoj e stavove pa i na svoje osjećaje...

nažalost, naš osjećaj mržnje, ma prema kome bio usmjeren, najviše (a ponajčešće i jedino) šteti upravo nama samima!

mrziti policajce, električare, mornare, blagajnice u Keruma, odgojiteljice u vrtićima... zašto??? zašto generaliztirati pripadnike neke profesije i SVE ih mrziti???
zašto uopće IKOGA mrziti???
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #136 : 18 Siječanj, 2008, 07:18:24 »
sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
njegov je posao da riskira, ne da čuva dupe, nego da riskira ako treba i svoj život i zdravlje da zaštiti nedužne građane..
a tko ga je tjerao da radi to?
nek si nađe drugi manje opasan posao..
ako radi svoj posao, neka ga radi korektno, prema svima nelicemjerno, iskreno, i bogatima i siromašnima, svima..
ako nije to sposoban, nije dostojan nositi značku!!
značka je ponos, a kod nas je ispala sramota, to su sami krivi..
ja nebi bio policajac da su mi djeca kruha gladna, a vjerojatno ni još većina poštenih ljudi sa mnom.. radije kopam grobove..

Offline filiplatinovicz

• forumski djed
  • maxi forumaš
  • COITO ERGO SVM
« Odgovori #137 : 18 Siječanj, 2008, 10:15:00 »
kao da smo malo otsklizali u off...
www.MAGNETIX.hr
   www.MAGNETIX.hr
      www.MAGNETIX.hr

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #138 : 19 Siječanj, 2008, 14:35:26 »
sta bi napravio...reskira da izgubis posa...ili bi jednostavno pustija mulca...cujes...ja sigurno da nisam za to...niti to odobravam...naprotiv...to im i ja najvise zamjeram...ali priznaj da nije lako biti policajac ;)
njegov je posao da riskira, ne da čuva dupe, nego da riskira ako treba i svoj život i zdravlje da zaštiti nedužne građane..
a tko ga je tjerao da radi to?
nek si nađe drugi manje opasan posao..
ako radi svoj posao, neka ga radi korektno, prema svima nelicemjerno, iskreno, i bogatima i siromašnima, svima..
ako nije to sposoban, nije dostojan nositi značku!!
značka je ponos, a kod nas je ispala sramota, to su sami krivi..
ja nebi bio policajac da su mi djeca kruha gladna, a vjerojatno ni još većina poštenih ljudi sa mnom.. radije kopam grobove..

tocno to,u americi je cast biti murjak a kod nas je sramota-kod njih nema zajebancije,nejebu oni sto su zaustavili drogiranu britni spirs,i jos mnogo poznatih faca u pijanom stanju...oni samo rade svoj posao i za sve gradjane su ISTI ZAKONI
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #139 : 19 Siječanj, 2008, 20:32:10 »
ako odemo urikverc i sjetimo se jednog slučaja ajmo reči revnog policajca i našeg gradonačelnika te što se poslije dešavalo.

ali to nije usamljeni slučaj.koliko ih je bilo a nije otišlo u javnost samo zato jer su policajci popustili usprkos zakona kojeg provode.

što reči kad policajac zgubi posao zbog bogate budale koja ima veze i vezice osim u politici več i u policiji,vojsci,građevinarstvu(mafija),zdravstvu itd.

zakon je slovo na papiru te se može prepravljati.

policajac bez posla i još k tome sranjem u radnoj knjižici zbog bogatuna koji se neznaju ponašati i nežele poštivati zakone ove ili bilo koje države, je osoba sa crnom mrljom na leđima i on može samo prositi na cesti jer nemože više dobiti posla pa čak i da drži metlu u rukama.

što to govori ljudima u plavom,jednostavnije i bezbolnije po sve je skloniti se u stranu, a ako nije došlo do nikakvih komplikacija ostaviti se te osobe i nastaviti kao da se ništa nije desilo.

da policajci su tu da žrtvuju svoje živote,ali za koga, za one koji ih na cesti proglašavaju otimačima,koji im prijete a kad ih zavežeš i provučeš kroz papirologiju izvuku se i onda slijede problemi.

dok ova država nebude poštovala slovo zakona koji je donesen nebude bilo poštivanja nikoga a kamoli zadnje rupe na svirali(policajca).

« Zadnja izmjena: 19 Siječanj, 2008, 20:34:06 mrcina »
Piaggio X9 250  Black Box