Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HRVATSKA POSTA !!  (Posjeta: 4453 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline aeroxtuning

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Muški
  • ..:::K T M:::..
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Dubrovnik
  • Moj Skuter: AEROX,KTM 660 SMC
  • Moja Kaciga: Shark RSI Lavilla
HRVATSKA POSTA !!
« : 25 Ožujak, 2009, 22:24:42 »
zanima me ima li tko problema sa slanjem i primanjem paketa.meni dolazi na vrijeme,ali kad saljem onda treba pun k##ac,i neki misle da uopce nisam poslao paket.npr.kad sam black roxu slao felge,stigle su mu poslije 16,17 dana...ovo odakle saljem je podrucna posta i zena koju dobro poznajem kaze da se to salje kad se nakupi,sto nema nikakvog smisla,zar ne?

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
Odg: HRVATSKA POSTA !!
« Odgovori #1 : 25 Ožujak, 2009, 22:28:07 »
zanima me ima li tko problema sa slanjem i primanjem paketa.meni dolazi na vrijeme,ali kad saljem onda treba pun k##ac,i neki misle da uopce nisam poslao paket.npr.kad sam black roxu slao felge,stigle su mu poslije 16,17 dana...ovo odakle saljem je podrucna posta i zena koju dobro poznajem kaze da se to salje kad se nakupi,sto nema nikakvog smisla,zar ne?
salji hp expressom :icon_thumright:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #2 : 25 Ožujak, 2009, 22:30:45 »
ma  HP je čista pušiona. obični paket ili hp expres uvjek kasne, a još i ovi bahati poštari. :sad1:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #3 : 25 Ožujak, 2009, 22:32:50 »
ma sta pušiona roby pojma nemaš ne da  su pušiona vec drlog smece spori gadovi zajebavju non stop oko sitnica ma strasno.najbolje na ruke ili busom brate najbrze.cityex kazu da je dobar

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #4 : 25 Ožujak, 2009, 22:36:49 »
neznam,ja s hp expressom ovdje nemam problema,iz splita su mi poslane plastike u 17 h popodne,zena koja tamo radi rekla je da ne mogu doc sutra,nego tek za dva dana,sljedeci dan oko pola 3 ja po netu svrljam i pita me tata jel tebi treba doc kakav paket,ja sav u cudi  reko da....izadjem van,a covijek uljudno jesam to ja,reko da,potpisite se bla bla,ja pitam kaj to ni trebalo doc sutra,a on meni kaze,pa sta da paket stoji kod nas kad ga mozemo predati,jako su uljudni i svaka im cast,barem ovi kod mene :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #5 : 25 Ožujak, 2009, 22:38:32 »
ja sam si poštare dresirao. iako još uvjek kasne sad su bar ljubazni. :laughing7:
@speed: da su takvi u zagrebu onda bi bilo dobro.
sveta batina i udri mujo po lubenici.

Offline Rossi

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #6 : 25 Ožujak, 2009, 22:50:53 »
ja neznam sta je sa vase te poste ....meni kad je hac slao manuali chok u koverti...bio je poslat 24. a doso je negdje sljedeceg 24.....koda mi salje avion....jest da kad se salje u drugu drzavu ide na carinu i tako to...ali opet je to previse...ja kad sa momku odavde slao tecnigas next r u neko mjesto pored ZG trebalo je oko 10 dana da mu dodje i jos 4 dana da meni pare dodju jer je poslano pouzecem ...kad je nasa posta tako brza..vasa moze biti 5 puta brza....ali izgleda da su lijeni ti tamo u posti....neko je reko da se salje kad se nakup vise paketa i toga...kod nas nije tako...kod nas jedna tura ide u 12 sati....a druga u 16..tako da 2 puta na dan salju pakete u glavnu postu..pa iz nje dalje ide....
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #7 : 25 Ožujak, 2009, 22:52:59 »
ja sam speedu slao te plastike i stvarno onoj na salteru naglasim sutra do 17 .. ona kaze nemoze .. tek za 2 dana .. ja ka aj dobro .. i stignu mu sutra  ;D ..preko hp ex

a slao sam jos hrgi .. isto neke plastike i kiler .. paket uopce nije dosao ..  preko obicne poste ..

slao ima tjedan dana preko hp ex paket .. neki karb nesto .. sutradan stigao .. uredno preuzet , placen ... meni jos pare nisu stigle .. i sad neam pojma sta da napravim ? odem u postu pitat ? al nemam nikakvu potvrdu .. samo da sam poslao ? sta da radim ?

Offline Mark

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Derbi GP1 50 Open
« Odgovori #8 : 25 Ožujak, 2009, 23:40:31 »
Meni režije uvijek donose na vrijeme  ;D

Ako znam s kime poslujem, najradije preferiam bus jer nikad nikakvih problema, čak ni kod slanja većih svota novaca... Iza njega odmah Hp express, samo što ćeš i platiti ako želiš da ti nešto stigne čitavo što bi se moglo oštetiti, izgubiti=maznuti putem, tipa multimedija za auto...

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #9 : 25 Ožujak, 2009, 23:44:33 »
pare se nemogu podići ako nemaš potvrdu od poslanog paketa.. mene su jednom sjebali.. sva sreća pa je bilo 100 kuna u pitanju pa ono...

inače večina ide preko hpex i sasvim sam zadovoljan, jedino su malo preskupi al jebiga...
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #10 : 25 Ožujak, 2009, 23:48:33 »
pare se nemogu podići ako nemaš potvrdu od poslanog paketa..

jel mislis na vrijednost paketa ? ili na otkupninu  ? meni otkupnina nije stigla ?

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #11 : 26 Ožujak, 2009, 00:17:15 »
pa onaj papirić koji si potpiso prilikom slanja paketa... mislim na otkupninu kad ideš dići.. meni nisu donjeli kući, niti obavijest ostavili, i ja nakon jedno mjesec dana išo pitat šta je s tim i nisu mi dali podić bez potvrde o predaji paketa.
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline maxs_rr

• Tržnica : (+1)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zgb, Sesvete
  • Moj Skuter: NRG mc3
  • MojSetup: Mallosi Sport
  • MojSpuh: RR
« Odgovori #12 : 26 Ožujak, 2009, 00:46:20 »
maaaaa daj katastrofa su...
Ja cekam od haca paket vec 2-3 tjedna pojma nemaam vec koliko...ja zenskoj dodjem prosli tjedan jel doslo kaze nema vas u kompu, javim hacu, hac provjeri ovi zagubili paket :) ali su ga nasli i opet mi je posalo u petak i sad je srijeda i još nema...pitam zensku koliko treba od NG - Sesveta kaze za 2 dana je paket tu...samo neznam kojih 2 dana :))) hahaha koje budale
Piaggio majka !

Offline Shema

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Skuta?a
« Odgovori #13 : 26 Ožujak, 2009, 09:39:37 »
Ja cekam od haca paket vec 2-3 tjedna pojma nemaam vec koliko...ja zenskoj dodjem prosli tjedan jel doslo kaze nema vas u kompu, javim hacu, hac provjeri ovi zagubili paket :) ali su ga nasli i opet mi je posalo u petak i sad je srijeda i još nema...pitam zensku koliko treba od NG - Sesveta kaze za 2 dana je paket tu...samo neznam kojih 2 dana :))) hahaha koje budale

Ista situacija sa hacom...rekao mi je da su se moj i još jedan paket zagubili, to je onda vjerojatno tvoj.

E da, paket ti je poslan jučer, doći će danas ;D

Offline seba

• maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #14 : 26 Ožujak, 2009, 10:47:48 »
ja saljem hp(expres) i uvijek je sve ok,dodje sve drugi dan,posta ispada u prosjeku oko 50kn. ja sam zadovoljan sa hp-om(expres)

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #15 : 26 Ožujak, 2009, 10:49:43 »
ja sam slao relaciju ZG-ST treba 2 dana da dođe..

Offline djsmola

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Aprilia SR 50 R
  • Moja Kaciga: Shark S500
  • MojSpuh: Leo Vince ZX
« Odgovori #16 : 26 Ožujak, 2009, 11:03:37 »
Ja cekam od haca paket vec 2-3 tjedna pojma nemaam vec koliko...

Hehehe, takva je i kod mene situacija!! Izgleda su i moj izgubili,  :toothy9: :toothy9:

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #17 : 26 Ožujak, 2009, 11:13:59 »
ja saljem hp(expres) i uvijek je sve ok,dodje sve drugi dan,posta ispada u prosjeku oko 50kn. ja sam zadovoljan sa hp-om(expres)

Da, jebe lud zbunjenog, masu stvari slao, i primao preko HP-a, i nikada problemi, i na drugi kraj drzave, uvijek je bilo za dva dana!

Offline te-te-ac

• maxi forumaš
  • kad ku.rac u pi.čku uđe nastaje je.banje
    • http://www.youtube.com/user/renci31551
  • Mjesto: Belišće
  • Moj Skuter: skučo
« Odgovori #18 : 26 Ožujak, 2009, 12:10:07 »
gle mi se smijemo slovencima

pa oni tam ni nemaju postu - sedne frajer na bouitan i lagano se odveze 45km i uruci paket i dobije pol € za bengu i to sve obavi u roku od 3h

hahahahhahahah lol hahahahahahhaha

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #19 : 26 Ožujak, 2009, 12:56:32 »
hahahahahahhaah lol  :toothy12:  :toothy9:  :icon_biggrin:
Potpis