de ajde šta svi seru po dečku i njegovom projektu, da ima neku kantu od skuta nebi bilo rječi, rekli bi svi ej lega super, dobar ti je skut ovo ono, a kad ima najboljeg roxa u hr i jednog od (po meni) najboljih u svijetu onda svi traže dlaku u jajetu i kao seru mu nešto... neznam ko je komentirao nešto tipa serem se na njegov projekt uložio je 2 i pol godine i moj skut ide bolje, pa boli ga kur... čiji ide bolje, za njega ide dobro i ide sigurno oke... svi su nešto zavidni kad drugi ima nešto dobro, to je žalosno... i to što je (ako je) zaključao svoj projekt u SVOM forumu, pa ko mu može zabranit da to ne uradi, ima pravo radit šta hoće sa svojim stvarima... i ima pravo da slika 3568435165135x i stavi na net i to mu niko nemože zabraniti... što bi moj frend rekao stavite spuh na skut i ko da ste stavili boga oca, slikate ga 60 puta, a dečko je uložio 2 i pol godine i puno muke, vremena, novaca i svega i mislim da niko nema pravo da mu sere za skut...
neznam osobno dečka ali sam imao priliku par puta sa njim pričati preko msn-a i dečko je 100% OK, spreman pomoć, dat dobar savjet i sl...
p.s. boli te kur... black-rox šta "ljudi" misle, imaš najbolji rox u hr i čuvaj ga, svaka ti čast za projekt