Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa cekaj sta ti nisi mijenjao radilicu?
onda sam te zamjenio s nekim drugim... a ovo za sta si napravio s ovom diht masom...lol
A moras to rastavit, ocistit, stavit novi dihtung (ako ide dihtung) i zatvorit. Nema druge
ako neces ovako na vrijeme onda ces kad zariba a onda si si napravio dobar posao...
pa jel si htio mijenjat radilicu zato jer je dobra?
Ne, dobro ti je ostalo u sjećanju, trebao sam ja promjenit radilicu ali nisam ;)Skinut mašinu, izvuć radilicu, kupit ležajeve (400kn), kupit dihtung 150KN, uprešat ležajeve i radilicu i vratit mašinu. Ne hvala
A sad, smeta ili ne, pitanje je kako to sad može utjecati na daljnji rad mašine?Ja se sasvim normalno vozim, mene to ne dira previše, ali zanima me koje su moguće posljedice ako ovo ovako ostane?Uzmi u obzir da je smjesa dobra.
Ne, dobro ti je ostalo u sjećanju, trebao sam ja promjenit radilicu ali nisam ;)Skinut mašinu, izvuć radilicu, kupit ležajeve (400kn), kupit dihtung 150KN, uprešat ležajeve i radilicu i vratit mašinu. Ne hvala Osim ako se nudiš jer imaš viška slobodnog vremena i novca
di si ti izvukao te cijene,skf c3 ležaji su 70-80 kn kom,senerinzi oba 60 kn,dihtung bloka je nekih 30 kn......za sat vremena rješiš ....vidim da te pati i radilica to možeš nać polovnu za 250-300 kn.........ovak se vozit je jako glupo
jbg ja generalku radim sa sat otprilike,rastavljanje i satstavljanje.....za 100tku je malo skuplje al opet ovo ti je gotova mašina ak ne presložiš to