Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
meni se s njima od početka nije dalo natezat... preveć filozofiraju, kak da su boga za bradu ćopili...budi Ti lijepo s nama... ovdje vlada prekrasna atmosfera... sve u duhu razumijevanja i tolerancije za male nepodopštine...
a zašto?jel možda waynder pisa pod tvojim nickom(ako se zbog toga more dobit BANana) ili...?e da, čestitam!!
ma daj ss je napuhan do jaja.....svi umišljeni i nemoš protiv njih...specifično je da bann ne dobiju osobe koje su u dobrom odnosu s admminom ili s nekim od članova što sve govori...kreteni!!
u kojoj temi si spušila bann? aj baci link,baš me zanima. kažeš godinu dana a.....koji pederi svi dobiju po tjedan ,misec uvrh glave ,a ti i waynder odma godinu.
ja sam dobbio bann zato kaj sam jednoj seljačini rekao da je tovar mamu mu *****.
Ja sam na SS-u bio zvijezda... ma giga mega ultra kralj... moje teme su imale po 20-tak stranica i uvijek su me uspoređivali sa waynderon... otvarali su ankete tko je veci idiot. Nick mi je bio Caesar Commodus... i dobio sam Bann nekih tri ili cetiri puta... zbog cega? Zbog "nadprosijecne inteligencije" i naprednog smisla za humor!