E ovako neki dan sam sastavio motor malaguti f10 setup(malossi gus,giannelli sp6,17,5,redsponge,multivar, kevlar, delta, 3,7grama rolice bijeli centralni usisne lamelice)stavio sam svijecicu ngk br7hs vozio dobro 2 sata kad dam pun gas pocne trzat kao da se gusi koda gubi iskru nesto tako kupio danas drugu svijecicu br8hs zato sto je ova bila masna i tesko je palio a cistio sam je nekoliko puta i danas s ovom isto tako radilo sve super par kilometara i ondan opet isto zanima me dali je do svijecice ili kabla i nekad kad to trokira i izgubi gas malo pukne iz spuha i ja pustim gas pa dam sve normalno i kad digne obrtaje pondan opet isto dali je to do kabla,svijecice ili nesto trece pomoc?
inače ta svjećica nije za to toplinsko opterećenje zato ti motor nešljaka,prejaka je treba ti neka s oznakom F80,F95 te su ti sasvim dovoljne...većina ljudi stavi neki kit obični i krkne svjećicu tipa ngk br10 i očekuje da će motor radit.za tvoj kit ide zvana TOPLA svjećica toplinske vrijednostim od 95-225dsk
a sve preko 225dsk se koristi za visoko turažne motore preko 12 000okretaja
znači svi koji imaju gusani kit s 2 karike ili mhr repliku koriste tople svjećice
a oni koji se vrte preko 12000 obrtaja koriste hladne svjećice(nakitani skuteri,kartinzi,motorne pile...)
vidim da se većina ljudi nekuži u svjećice pa sam morao napisati