Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Što uraditi ako te auti mrze ?  (Posjeta: 12095 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Biker(ss)

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Live to ride, ride to live.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
Što uraditi ako te auti mrze ?
« : 14 Veljača, 2009, 20:11:18 »
Po pravilu...kada sam ispred nekog auta u gradu gdje je dozvoljeno 50km/h, auto me ne smije preticati jer je dozvljeno 50 koliko i idem...a isto tako on mora smatrati kao da je ispred njega tenk a ne motocikl, tako da nema trubljenja, dreke i galame.

Naime....išli ja i ujak na mopedu, a ujak policajac, ne po gradu već po cesti gdje je dozvoljeno 50. I sad on počne trubit, govoriti da se maknemo, a NE SMIJEMO otići u "liniju" od biciklista...a ako sam par centimetara od linije, u mrtvom kutu smo.
Probao nas prestić NA MOSTU gdje motor do motora ne može ići koliko je most uzak, i još u susret ide kolona auta...reko kog briga, mi dodali gas a mislio nas prestići...zapjevale njegove gume a mi se kesimo  :laughing7:
Kasnje mu je ujak dao znak da se zaustavi, pokazao mu značku " malo se lik opametio."

a šta napraviti kada nekom od nas netko počne trubiti, galamit i ide još nas dovest u opasnost. Takvih je bulada u ovoj zemlju čudesa zvana Hrvatska prepuno
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
Odg: Što uraditi ako te auti mrze ?
« Odgovori #1 : 14 Veljača, 2009, 20:13:07 »
hehe nas da bi stao tvom ujaku i bilo kome ako je u civilu i da me zaustavlja  :laughing3:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 14 Veljača, 2009, 20:16:39 »
hehe nas da bi stao tvom ujaku i bilo kome ako je u civilu i da me zaustavlja  :laughing3:
a čemu   :sign018:
ponio je značku bzvz...pa se sjetio da ju ima, da ima opravdanja krivit lika
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline skuterFan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Ki?matrans
  • MojSetup: ili ne
« Odgovori #3 : 14 Veljača, 2009, 20:18:09 »
e majke mi bozje da bi ja stao nasred ceste skino kacigu ugasio motor i doso frajeru i poco mu srat...i ako treba potuko bi se... jer takvi me debili zivciraju...  
Evo makno sam sve slike... ; )

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 14 Veljača, 2009, 20:29:49 »
e majke mi bozje da bi ja stao nasred ceste skino kacigu ugasio motor i doso frajeru i poco mu srat...i ako treba potuko bi se... jer takvi me debili zivciraju...  
Zato je netko meni jako poznat prenoćio u zatvoru. Lik sav krvav završio u mećki  :laughing9: malo umusao svoj uredski auto od čiste goveđe kože  :laughing7:
al  :headbang: vrijedilo je  :headbang: nek pamti  :headbang:

izgleda mi da je to jedino rješenje
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #5 : 14 Veljača, 2009, 20:44:49 »
Zato je netko meni jako poznat prenoćio u zatvoru. Lik sav krvav završio u mećki  :laughing9: malo umusao svoj uredski auto od čiste goveđe kože  :laughing7:
al  :headbang: vrijedilo je  :headbang: nek pamti  :headbang:

izgleda mi da je to jedino rješenje

je pa te tuzi i ti najebes i jos mu moras platit sta si ga zatuka...

a druga verzija ti je da lipo izvadi pistolj pa te rijesi zivota...

maknes se sastrane pa nek prolazi di oce... :icon_thumright:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #6 : 14 Veljača, 2009, 20:51:08 »
to mi je najjace kad me pretekne i onda se vuce ispred 60km/h a ja mu se zabijem za guzicu a on pali sva 4 pipka kocnicu ..... šta ima prestizat ak nece po gasu onda i dalje raspalit ?? a kad sam u gradu kad mi netko izleti il tako nesto redovito dobiju srednji prst ili mu pokazujem jel on normalan ?  :toothy3:

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #7 : 14 Veljača, 2009, 23:54:52 »
kad neko kriminalno njesra napravi... da te skoro ubije.. uvik ima ona nogom u retrovizor.. pa ako vozi koje skuplje auto.. drugi put ce pazit...
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #8 : 15 Veljača, 2009, 01:51:57 »
kada me netko prestigne, potrudim se i ja njega prestignit, i onda zakocim punim ispred njega i laganini 20 kmh...
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline perica_46

• forumski biciklist
  • ....sjedi mi na sic, ako nečeš onda šic!!
  • Mjesto: Osijek, Antunovac
  • Moj Skuter: KF Runnera
  • Moja Kaciga: za skijanje
  • MojSetup: mhr
  • MojSpuh: c16
« Odgovori #9 : 15 Veljača, 2009, 08:42:23 »
kad neko kriminalno njesra napravi... da te skoro ubije.. uvik ima ona nogom u retrovizor.. pa ako vozi koje skuplje auto.. drugi put ce pazit...
ili u vrata šutneš... ma stvarno ima debila previse!! a ima i onih koji su kao frajeri i to namjerno rade, prestignu te, njih 4-ero u autu i onda te prcaju... ja sam skro jednom naj#bo od glupana, došlo mi da mu bacim ciglu u šajbu, i to bi napravio garant da sam ju kojim slucajem imo u džepu!!  :happy6:  :happy6:

Offline Brla

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Sveti Ivan Ž
  • Moj Skuter: Runner VX
  • Moja Kaciga: HJC fg-15
  • MojSetup: 209, polini, vxr, itd.
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #10 : 15 Veljača, 2009, 21:29:24 »
đubrad ne poštuju motoriste.... čast iznimkama...... ja sam skoro 3 puta naj#bo - vozim se fno 70 80 kroz šumu i vidim leti debil iza mene zastane a auto ide iz suprotnog smjera i on fino prestiže mater mu j**** i da se nisam pomakno uz rub naj#bo bi teško.... zato ću fino dok bude toplije posudit od rođe 180 i vozit se lagano i dok me neko oće prestič samo po gasu i nemože ti ništ i tak malo jebavat ljude da si dušu olakšam... jbt strah me se je uopće vozit tak.... stalno u retrovizore gledam

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #11 : 15 Veljača, 2009, 21:38:49 »
kad mene netko s autom prca sve lijepo trpim i na semaforu ga dočekam fino, dignem vizir i pitam ga koju pi*+u materinu oće i to je to
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline skuterFan

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Ki?matrans
  • MojSetup: ili ne
« Odgovori #12 : 15 Veljača, 2009, 22:10:59 »
svida mi se ovo da s nogom odkinem retrovizor...jos ak vozis neki malo jaci motor pobjegnes mu...
Evo makno sam sve slike... ; )

Offline Nikon

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
« Odgovori #13 : 15 Veljača, 2009, 22:36:06 »
svida mi se ovo da s nogom odkinem retrovizor...jos ak vozis neki malo jaci motor pobjegnes mu...

hehe jos najbolje da ces ostat tu kad ga raspizdis do daske  :laughing7:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #14 : 16 Veljača, 2009, 07:16:13 »
imao sam i ja veselja jednom prilikom. vozio sam se na motoru sa prijateljem, lik me zaobiđe i laganini ispred mene. ja ga obiđem i vozim koliko ide. zatim frajer mene ponovno obiđe i lupi po kočnici. umalo sam preletio njegov auto s tim da mu moj motor ostane u gepeku. na svu sreću uspio sam proletiti kraj auta. stao sam ispred, sišao s motora da vidim koji k##ac hoće. skinuo sam kacigu, stavio ju na motor i lik poleti na mene. uhvati me za jaknu i počne srati što sam mu upalio duga svjetla. ja onako nafriziran što sam umalo poginuo, uhvatim ga za vrat i gurnem na njegov auto. htio sam mu dati koju odgojnu, ali vidio sam da je neka cura u autu pa sam odustao. to je on vjerojatno htio ispasti faca pred njom. na tren sam se skulirao i objasnio liku da su mi to kratka svjetla. nije znao šta reći, ali shvatio je da je mogao sada ispasti jadnik pred curom zbog nekoliko šaka.

da mi se sada to opet dogodi, ne j#bem da mu je i mama i cura u autu. sastavim ga u glavu pa neka mami svojoj jaše po kočnici da preleti preko auta.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • maxi forumaš
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #15 : 16 Veljača, 2009, 07:35:54 »

Vidio sam to na djelu i moram priznat da je jako efektivna metoda da se ljudi opamete da se pred motoriste ne iskače.  :icon_biggrin:

Nije mi jasno recimo kak ljudi misle da je s motorom ili skuterom lakše stat nego s autom. S autom samo nabiješ po kočnici a na motoru moraš vodit računa da ne padneš ako je sklizak teren ili je krivina  ::)

Još ajde da mi neko iskoči iz nepregledne uličice i ispriča se na neki način, ali ovakve budale koji svjesno i namjerno iskaču treba zatuć, a razbijanje retrovizora je samo šlag na tortu  :angry7:

Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline stipe

• Tržnica : (+6)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 250
  • Moja Kaciga: Nolan N85
  • MojSpuh: 4road
« Odgovori #16 : 16 Veljača, 2009, 08:38:59 »
a vidis ja san do sad ima samo "dobre" stvari

mislim, dogodi se sranje, zakoci mi ili presiče cestu, ono, jedva stanem, al mi se nakon toga uvik uredno isprcavau...

al u autu, jaaaao koliko mi se toga desava
svaki dan napravim cca 50 do 100km gradske voznje, ima tu svega...

fora mi je kad mi likovi izlete iz auta, ka ono pocnu srat nesto, a ja samo mrtvo hladno izađem, polako pricam, nikad ne dizem glas, nesto tipa "gospodine, molio bih vas da se vratite u auto jer ako vas sastavim tu na cesti, nece vas rodjena majka prepoznati...

nakon toga, uvik se pokunjeno pokupe u auto :D

zelim reci da ce sranja uvik biti, al triba paziti kako reagirati na njih... na kraju mozes napravit vece sranje nego sto zaista vridi (citaj zatvor, kazne i slicno)

i ko kaze da i ti nisi tu kriv? ako je ogranicenje 50, a ti doletis sa 90, 100, a on lagano izlazi iz svoje sporedne na tvoju glavnu, ko je tu zaista kriv?

ja JESAM za nekakavu reakciju, al samo ako sam 100% u pravu...

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #17 : 16 Veljača, 2009, 12:35:11 »
a koliko puta ti na križanjima oduzimaju prednost ufff...imaš prednost, ideš, lola sa autom vozi put tebe i ne staje...njemu se jebe, ima 2 metra lima isprid sebe...
nedavno mi je pri nekih 100km/h kraj škvera izletila baba iz suprotnog smjera priko duple linije išla se okretat krava glupa. i stane nasred ceste, pa rikverc pa naprid 5 puta laganini se ona okretala...a ja sta po metra od nje JEDVA...šta san sve izgovoria majko mila uff...ona se sve pravi da ne čuje nije njen posa...a ja noge nisan osjeća mora san stat 2 min doć seebi malo...uff...sve bi ih pobia tako glupe...ko im vozačku dade...
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #18 : 16 Veljača, 2009, 20:58:24 »
đubrad ne poštuju motoriste.... čast iznimkama...... ja sam skoro 3 puta naj#bo - vozim se fno 70 80 kroz šumu i vidim leti debil iza mene zastane a auto ide iz suprotnog smjera i on fino prestiže mater mu ***** i da se nisam pomakno uz rub naj#bo bi teško.... zato ću fino dok bude toplije posudit od rođe 180 i vozit se lagano i dok me neko oće prestič samo po gasu i nemože ti ništ i tak malo jebavat ljude da si dušu olakšam... jbt strah me se je uopće vozit tak.... stalno u retrovizore gledam

da i doživjet češ tj. nečeš doživjet jer buš zginuo na licu mjesta kad te ovaj zgura sa ceste.
pusti budale, on to nebi radio da si sa autom ali ovako se on drži narodne tko jači taj kvači.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #19 : 17 Veljača, 2009, 11:12:24 »
Ja mislim da smo isli ja i dottore i neka zenska nam trubi iza a mi nekih 60 gdje je ogranicenje 50... i kak je trubila ja poludio.. i namjerno jos usporim na nekih 40... i onda je treba popizdila i prestigla nas.....  :toothy12:  Takve pacijente treba zajebat s stilom....
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)