evo ovako ...prvo molim da ne se zasipa ovaj topic sa offtopicom i spammom jer ce sve takvoga bit obrisano...dakle najave utrka,tocni datumi istih i sve informacije vezane za njih ce se staviti ovdje...
osobno sam se cuo sa gospodinom Rogulićem maloprije i ovako mi je receno :
od 8 utrka 7 je navodno potvrdjeno,ima tu svacega...vukovar,poreč,split,pula,rovinj,marof...ma bit ce nas po cijeloj ljepoj nasoj uglavnom ako bude sve 5.ja se osobno nadam da nece bit ko prosle sezone 3 utrke od pun k...najavljenih..no u nadi je spas...
ima promjena u pravilniku...
50 kubika klasa...sad je umjesto 6 konja= 6 kilowata sto je 8.16 konja,sad+/- koji konj sim tam
u 70 nista
open...ovo bi moglo jurcu zanimat...dakle motori nemoraju bit po papirima od 100-250,dakle mos na zipa stavit lc 180 i gas...SAMO...to mora bit strucno i ljepo napravljeno...svaki fušeraj ce bit na tehnickom sankcioniran od strane sudaca i zirija koji je sastavljen za to...
i ono najvaznije skoro za nas vozače...PLAĆA SE KOTIZACIJA 200 kn za startninu...
svakom vozaču koji u roku od 20 dana prije utrke nije prijavljen od strane svog kluba bit će naplaćena dodatna dodatna "kazna"od 200 kn na dan prijave...tako da ono...mozes se prijavit i na dan trke ali plaćas 200 kn+200 kn za start.
tehnički pravilnik je vise manje ostao isti za sve klase osim ovih dorada koje sam naveo...eto..ako sam nesto zaboravio nadodat cu poslje...
evo informacije skinute sa SS, ako nekog zanima.