Evo da javim stigli su mi dijelovi sa scooter-attacka,moram stavit neke slike,skuter je ajmo reć već blizu kraja da bude spreman za cestu,treba posložit sitnice i to je jako bitno.Neželim fušarit jer ako se mislim voziti sve mora biti tip top kao šta je i bilo do sada i neće biti problema.
Javio mi se naime jedan problem.Točio sam full synthetic shell ulje jer sam se uvjerio da je dobro na naturpijanim 50tkama,ali na ovoj mašini mi se javlja problem da nemože sagoriti to ulje.Stvara mi se crni tekući talog,kapa iz ispuha i na svjećici se nakuplja ko da je magnet.Kako da to rješim.Da točim polusintetiku ? Stvar je u tome da mi radi toga rikavaju svjećice,a ne kupuje mi se baš svaka 2-3 dana nova,radije odem na pivu za tih 30kn.Diza je par brojeva veća nego bi trebala biti,ali skuter radi super i nemislim mjenjat,jedino ako mi uleti jer je riječ o mikuniu za kojeg baš nema svuda dizi,trenutno je 95 original od mikunia na gljivici.
Slabija mješavina i polusintetika =? sad sam točio full synt 2% i prejaka je,dimi pun k dok se nezgrije na radnu temperaturu,ali ono abnormalno dimi.