I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
daj samo prijatelu reci da toči bengu u auto,a ne vodu na Ini
Citat: skorpion40 - 14 Siječanj, 2009, 12:19:24daj samo prijatelu reci da toči bengu u auto,a ne vodu na Ini To ja njemu govorim od kad se poznamo. Da će mu motor bolje i duže ić da toči negdi drugdi, a i manja bude mu potrošnja. Ja radije bez goriva ostanem nego da na ini točim
Citat: dhorvat2 - 14 Siječanj, 2009, 12:29:25Citat: skorpion40 - 14 Siječanj, 2009, 12:19:24daj samo prijatelu reci da toči bengu u auto,a ne vodu na Ini To ja njemu govorim od kad se poznamo. Da će mu motor bolje i duže ić da toči negdi drugdi, a i manja bude mu potrošnja. Ja radije bez goriva ostanem nego da na ini točim daj tisina obadvojica.samo se pravite pametni.Bolje bi vam bio da ste me danas dosli gurat ujutro jer nisam mogo iz dvorista van sa autom
Neznate zvat...again...prvo voznja sad ovo
Citat: KicHo7 - 14 Siječanj, 2009, 20:35:43Neznate zvat...again...prvo voznja sad ovo To moras rec dottoreu i horvatu, ako si citao ljepo pise da sam ja bio van sebe, u biti jos nisam doso k sebi
Citat: efz - 14 Siječanj, 2009, 20:43:12Citat: KicHo7 - 14 Siječanj, 2009, 20:35:43Neznate zvat...again...prvo voznja sad ovo To moras rec dottoreu i horvatu, ako si citao ljepo pise da sam ja bio van sebe, u biti jos nisam doso k sebi widi widi....to meni dottore iza leĐa Šwrlja.....a tak.....e pa sad slijedi kazna.....efz@ tis bar cugu konaČno doČekal....mene kad pozowe na cugu...dobim wodu....i to onu obiČnu iz pipe.....xd
naravno da si dobro proso.Nju moram drzat na kruhu i vodi da se ne zdeblja jer sezona polako kuca na vrata a ona je apsolutno van forme.Morat cu malo poradit vise po tom pitanju na njoj.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
doktore sad ce bit batina
Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Siječanj, 2009, 00:20:11doktore sad ce bit batina ona ti je ko pas koji samo laje al ne grize.Tak da ne ne brinem nimalo. A kak je krenula skupljat kile stvarno cu morat poradit na tom pitanju.
Citat: 2TDottore - 16 Siječanj, 2009, 01:02:04Citat: ..::IVKULJA::.. - 16 Siječanj, 2009, 00:20:11doktore sad ce bit batina ona ti je ko pas koji samo laje al ne grize.Tak da ne ne brinem nimalo. A kak je krenula skupljat kile stvarno cu morat poradit na tom pitanju. uuuuuuuuuu.....owo je bilo nisko.....pa bu bilo wraĆeno s kamatama....
Sad si rasrdil Divlju i mogu ti reć samo: Sretno!