još malo offa
da vidis mog techa sad: upalim ga 5 min grijem makar se nist ne zagrije neg po criejvima probam jel se barem malo i imakarton ispred kilera koji se smrzo jos prije mjesec dana
prvi km ga ni bog dradi nije nagovoril da ubrzava iznad 60 sam probapdnu okretaji (prijenos) ubiti meni to pase furam se skoro bez gasa 65kmh al nakon kaj popijem kafu i ima pređenih 5 km iza sebe i pauzu od 20 min...
upalim i zver ide kak treba... to je ditech... kakva zima sam kad on odluci da mu je toplo
90 okrene ko i po ljeti. sam kaj mene okrene pod sic od vrucine....
remen mjenjat nepotrebno prije 10-15000 km. rolice neznam.. ajd prve promjenit na 5k km ostalo isto traju vjecno jbt. frend na 15k stavio u pyure sheta i na 26000 km sam se skoro posvađal s njim kaj me jebe a nove rolice je stavil... a vozimo se skupa stalno... njegove su ko nove.. ja sam svoje mjenjal radi spuha i nakon 3k km su bile ko nove isto...
potrrazi problem u choku... i u dizni... te karbove voli jebat chok a sad kak je zima i termostart radi ali motoru je i dalje brr i oce goriva a cok se ugasio i eto ti balay