hehe.. nezz nisam se jos sa nikim stao izvan opuzena jer nemam tablu i nije jos to to.. treba to postelati , a mozda uleti yasuni r za koji dan pa onda necu ni dirati.. uglavnom, evo ovdje ima ensiferum replica spuh i multivar i jbt uz vxa moze stati, te dosta skuteva sa base kitom bi mogao pratiti bez problema (mozda je tajna sto se vrti na 11 tisuca i ne prevrtava.. tj ide kao lud) ali ja sam stao uz njega.. na startu moj trza ide na zadnji uz najmanji poticaj. jer ima snage odozdola ogromno (kit se upravo razradio), i nisam jos stavio multivar , ni nabavio nove ravne polutke, ali mogu reci da kada krenemo od nule naperem ga samo tako, ali kada krenemo od 30 kmh tj. kada uhvati lijepo.. pomalo ga ostavljam i tek od nekih 60 ili 70 ga vec perem posteno.. ja sam razmisljao neki due nabaviti, ali mi muka i vodenu i sve traziti jer je u mene ac...
doritos u pravu si potpuno, ali da ti kazem da je i moj laksi dosta jer je piaggio tezi od puga barem 15-20 kg, a sam znas kako serijale idu.. a mislim da su tezine makina tu negdje mozda je cak pugova teza mrvicu..