Poozz imam malaguti f10 godiste 98. ja sam ga kupio 2005 e ovako je izgledo
sa njim sam dobio ganneli sp6 spuh i tu sam mu zmigavce obojio u crveno
tu sam ga ja malo sprejom sprcio inace je bio valentino rossi replica
pa sam ga sprejem ofarbo vidi se na slikama bio je saren ko svijecce na boru nikakav spuh zahrdo,bas nikakav i stavo sam mu kuglice4,2 grama i plave federe na kvacilo da ga mogu na zadnj dic,cak je i crne boje bio
pa sam ga osmirglo i ofarbo
auspuh je obojan u crno,prigusivac ispoliran,deklo ispolirano probusene rupe za hladenje i stavljen sljedeci setup
malossi gus
17,5 malosssi pakovanje,el.cok
redsponge
mhr-replica spuh(je od piagga ide kod haca na preradu trenutno je jos sp6)
lamelice malossi
multivar
delta
kevlar
kuglice 3,7 grama,bijeli centralni,zuti federi na delti opusteni do kraja
evo slike tuning dijelova:
slika lulice od auta ona je silikonska posto mi je serijska non stop padala sa svijecice
slike serijskih dijelova i staylinga sto sam uradio
1.nisam imao kose nogare pa sam skino sa kineza preradio je zavario joj matcu na dno da bude taman
2.seriski vario
3.serijski remen
4.serijsko kvaclo
5.serijski karb
od staylinga imam polirabo deklo,rucke,poliran prigusivac,bgm crijevo goriva,pfarbane zmigavce prednje zadnje,stavljena ona mrezica kod sirene i nazad na plastiku i obojana u crveno ondan imam u faru one sijalice balone
pa sam ih zamijeno h7 tako da sam jedu spojijo direkt na akulmator pa na prekidac to su mi kao duga,a drugu na motor to mi je kratko a pozicje sam stavio crvene i zbuso rupe na faru da se hladi i dvije male rupice ispod ako bi usla voda da izade
i sad sam, poceo smrglat motor i ovako ga planram obojati slika sa neta jos ce tu biti replica fno ce se uklopiti jos ce ova crna boja bti nova a ne ovako izbljedila od sunca i jos sam sic tapacrao za ovu boju