I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
po novome moraš vaditi novu prometnu.inače fin setup, bitno da se dobro složi a najbitnije da se dobro uštela. inače možeš tu još dosta gluposti staviti : prirubnica pod 45 i gljiva, neku bobinu i cdi ako neželiš kompletno paljenje, duži prijenos.blokovi i cilindar jesu šta dirani ili?
Citat: gumy - 03 Siječanj, 2009, 04:46:51po novome moraš vaditi novu prometnu.inače fin setup, bitno da se dobro složi a najbitnije da se dobro uštela. inače možeš tu još dosta gluposti staviti : prirubnica pod 45 i gljiva, neku bobinu i cdi ako neželiš kompletno paljenje, duži prijenos.blokovi i cilindar jesu šta dirani ili?Mislio sam uzet cdi i k15 bombinu,jos primar i mozda sekundar tpr de na preradu za yasuni tako sirenje ispuha i to,blokove trenutno sam na pola posla poliranje tako a neznam dali da uzmem gljivu?
mozda s6 duble layer
ljepo brate exstraaaa....jos kad pocne nas projekt drugi bit ce hebeno )
ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol ) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.
Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 00:50:48ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol ) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.kolko sam primjetio po tvom znanju i iskustvu teško da ćeš ga moći bolje uštelati nego što sam ja uspio, jedino da staviš jače djelove. a onda ćemo vidjeti kolko će izdržati. meni je najveća greška bila što sam to nastavio terati sa radilicom koja je imala oko 10000km kad sam stavio tpr... al jebiga šta je tu je. nije se imalo para za novu radilicu.
Citat: gumy - 08 Siječanj, 2009, 01:08:17Citat: tomof10 - 08 Siječanj, 2009, 00:50:48ma trebo bi ic ko gumijev rox (gumy je moj idol ) mozda cak i bolje ako se dobro ustela i moram ga preradit to pothitno sve mora bt godovo do 3 mjeseca a malagutija i tayphona cemo pomalo.kolko sam primjetio po tvom znanju i iskustvu teško da ćeš ga moći bolje uštelati nego što sam ja uspio, jedino da staviš jače djelove. a onda ćemo vidjeti kolko će izdržati. meni je najveća greška bila što sam to nastavio terati sa radilicom koja je imala oko 10000km kad sam stavio tpr... al jebiga šta je tu je. nije se imalo para za novu radilicu. ovoo sam sve pokreno jer mi se svidilo kako ti rox lomi jede asfalt a men je nova radilica sve je nova a imam ja starijeg brata koj ce to ustelat mislim nas dvojica skupa i jos jedan lik al nema veze probat cu sve
ma kako se od gumya zvao projekt