pa mene su uhvatili sa blokadom, odveli na tehnicki i skuter iso 47 i policajcu nije bilo jasno i pretrazio mi cjelu skut i naso prekidac i ugasio ga i skuter iso 87 na sto sam se ja jako ubediro da je iso tak malo... a ovaj gumijev odgovor sa kurblom je dobar, samo sto moj jos uvijek pali na anlaser... jbgaaaaaa
nebi ti smijeo cackat pandur nista po motoru
ovde kod mene na losinju panduri stanu ispred tehnickog pregleda jer nemaju onaj uredjaj svoj i onda zaustave pa te uvezu na tehnicki na valjke a to rade samo utorkom i cetvrtkom
mene su uveli po ljeti dok mi je bio seriala,i sad ja ga stavim na valjke i onda preuzima onaj sta radi na tehnickom i on mu daje gas a skut iso 64,ja mislim da ovaj ni nije stiso dokraja....i sad on to zavrsi isprinta panduru onaj test i pandur ode do auta a meni ovaj sta je testiro kaze pa imas za kupit elektronske blokade i nemogu ti kao panduri nis,a ja se pravim glup kao nisam cuo a sto je najbolje taj dan mi stigla blokada od slowa i imo sam je u tom trenutku ispod sica
na kraju samo me pandur pitao dal sam ikad imao prekrsaj ja reko ne i nikom nis pustil me uz onu njihovu mozete nesmetano sudjelovati u prometu tako nest