I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
znam da je vec bila tema otvorena pa cu tu napisat..aj da i svi vide to al htio bi kad vec imamo ovakvu temu " nocne ptice ".. da srusimo vise taj jebeni rekord kolko nas je aktivnih online bilo kolko vidim --> ( Najviše Online Ikada: 123 (26 Lipanj, 2007, 17:54:36) pa da se dog da jedan dan dodemo i da srusimo to.. ( naravno preko 150 ocekujemo ) sta kazete?
Citat: Bruno1990 - 02 Siječanj, 2009, 00:37:23znam da je vec bila tema otvorena pa cu tu napisat..aj da i svi vide to al htio bi kad vec imamo ovakvu temu " nocne ptice ".. da srusimo vise taj jebeni rekord kolko nas je aktivnih online bilo kolko vidim --> ( Najviše Online Ikada: 123 (26 Lipanj, 2007, 17:54:36) pa da se dog da jedan dan dodemo i da srusimo to.. ( naravno preko 150 ocekujemo ) sta kazete? sto se mene tice mozeovako u ovo doba negdje oko 00:00 samo recite dan
meni je isto nedjelja najboljaondaNEDJELJA 00:00ima svi da dodjete na forum da skinemo taj rekord
a neka se nađe neko vrijedan, i neka salje pm-ove ovim aktivnim, jer ne vjerujem, da ce bas svako ovo citat
otvori se tema u carstvo za offtopičare Pogled na "NOCNE PTICE" ...npr 50 str. i oznacis ju i stavis link u temu.. i zapamtit ce
otvoril sam ja
sve je to offtopic hehehehe