Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Polaganje - 125 ccm  (Posjeta: 22135 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline ivan007

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
Odg: Polaganje - 125 ccm
« Odgovori #40 : 18 Siječanj, 2009, 22:16:16 »
ja  sam polozio prosle godine a1 kazu zakasnio si 20 dana reko dobro polozim tu a1 i dan danas nisam upiso kategoriju u vozacku nit imam u planu :nono:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #41 : 19 Siječanj, 2009, 16:10:50 »
Ja ne cu niti ici polagat za motor... Nego odmah auto, jeftinije me ispadne nego motor pa auto.

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
  • Mjesto: Zagreb-dubrava
  • Moja Kaciga: Head armor
« Odgovori #42 : 19 Siječanj, 2009, 19:32:54 »
hm ja neznam kako se meni to gleda. Počeo sam polagat dosta prije zakona. Čak sam i testove rješio prije zakona al onda mi se protezalo to kroz cjelo ljeto i položio sam jedno mjesec dana nakon zakona. Dok sam se upisivo lik mi reko kao da se brzo upišem dok me ne zahvati zakon ako se odma upišem onda me ne zahvača. Al lik je inače poznati "ribič"  :toothy12: pa odma pola oduzmeš od toga lol.  Jel zna neko kako je u mojoj situaciji onda ?
Potpis

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #43 : 20 Siječanj, 2009, 00:04:50 »
znaci na onom papiru sto si polozio piseti ti datum u novom zakonu.........znaci gadno ti se pise ko i meni :sad1:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
« Odgovori #44 : 20 Siječanj, 2009, 00:36:21 »
znaci na onom papiru sto si polozio piseti ti datum u novom zakonu.........znaci gadno ti se pise ko i meni :sad1:

Daaamn. a još sam se ja budala zezo i odugovlacio nije mi se dalo ič i to. A da sam bio pametan sad bi sa 18 ko car vozačku dobio  :toothy12: . Al dobro. Vozačka nikad nije bila problem  :toothy9:
Potpis

Offline dino gp1

• MS elite
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Gdje god te život nosi, uvijek moraš znati tko si
  • Mjesto: Rijeka
« Odgovori #45 : 20 Siječanj, 2009, 09:43:50 »

Daaamn. a još sam se ja budala zezo i odugovlacio nije mi se dalo ič i to. A da sam bio pametan sad bi sa 18 ko car vozačku dobio  :toothy12: . Al dobro. Vozačka nikad nije bila problem  :toothy9:

Puno ljudi se tako zahebe, kada sam ja položio isti dan sam išao napraviti dozvolu :)

Offline renato-25

• forumski skejter
  • **
  • We Define Electro As A Way Of Life
« Odgovori #46 : 20 Siječanj, 2009, 10:42:03 »
ja sam polozio 12 .9.2008 jel mene zahvaca zakon?

Offline ivan007

• maxi forumaš
« Odgovori #47 : 20 Siječanj, 2009, 11:05:29 »
ja sam polozio 12 .9.2008 jel mene zahvaca zakon?
kako ne :icon_biggrin: pa od lipnja 2008 je novi zakon!

Offline renato-25

• forumski skejter
  • **
  • We Define Electro As A Way Of Life
« Odgovori #48 : 20 Siječanj, 2009, 11:37:59 »
j*** im ja m**** konjine

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
« Odgovori #49 : 20 Siječanj, 2009, 20:23:52 »
ja sam isto položio u 9.mj... Nisam ja odugovlačio sa podizanjem vozačke to sam u 2 dana obavio nego sam "odugovlačio" za vožnju i to ...
Potpis

Offline hawk

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Požega
  • Moj Skuter: Gilera Stalker 50
  • Moja Kaciga: shoei
  • MojSetup: ništa
  • MojSpuh: serijski
« Odgovori #50 : 21 Siječanj, 2009, 15:51:35 »
jel mi može ko opisat taj zakon?? o čemu se uopće radi?? sad je i mene strah?? jer sam ja krenio u 1 mj ove godine s polaganjem za a1

Offline RideRR4EveRR

• maxi forumaš
  • Stunt Яide
    • Stuntbase
« Odgovori #51 : 29 Siječanj, 2009, 14:02:07 »
Evo imam jedno pitanje tu ču stavit da ne otvaram novu temu. Znači imam a1 kategoriju i kad ču htjet polagat B šta ču sve morat polagat? Sve najnormalnije ili ? Zato jel mi frend jedan tvrdi da imam onda samo 15 sati vožnje i nemoram one testove  ??? . Lječnički moram jel stariji od 6 mjeseci ne vrjedi... Onda ?
Potpis

Offline charnel

• Tržnica : (+11)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Šibenik
  • Moj Skuter: Ukraden
  • Moja Kaciga: nolan n84
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #52 : 29 Siječanj, 2009, 14:52:53 »
moras voznju sve satove, moras odslusat samo 4 sata predavanja (toliko i platis), ali moras na ispit, ne moras prvu pomoc na ispit. Lijecnicki moras.

Offline Shiltac

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #53 : 29 Siječanj, 2009, 23:28:48 »
Evo moj slučaj sada...

A1 sam položio 09.07.2007., u ponedeljak 02.02.2009 imam ispit vožnje B kategorije (nadam se da bum položil), a sad problem. Ja budem dobio vozačku na 10 godina, normalno da do 24 godine nesmije vozit više od 102 konja i slično, ali ne dobivam A2 jer to kao ne postoji! Nego ako želim mogu sa 24 godine ići POLAGAT pravi A! Ništa neću dobit kako je bilo rečeno kad sam potpisivao ugovore u autoškoli... jebiga! mogu se žalit upravi za vodovod!!

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #54 : 29 Siječanj, 2009, 23:30:15 »
Evo imam jedno pitanje tu ču stavit da ne otvaram novu temu. Znači imam a1 kategoriju i kad ču htjet polagat B šta ču sve morat polagat? Sve najnormalnije ili ? Zato jel mi frend jedan tvrdi da imam onda samo 15 sati vožnje i nemoram one testove  ??? . Lječnički moram jel stariji od 6 mjeseci ne vrjedi... Onda ?

takav je moj slučaj. moraš sve osim prve pomoći, i ako želiš A možeš ga polagat sa 24 godine.

Offline Keky.sb

• forumski skuteraš
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #55 : 30 Siječanj, 2009, 02:05:41 »

takav je moj slučaj. moraš sve osim prve pomoći, i ako želiš A možeš ga polagat sa 24 godine.

šta je to nešto po novom???
ja sam položio prvo A1 i kada sam napunio godine za auto, tj. B kategoriju, odvozio sam 20 sati auto, produžio lječnički i peglaj na ispit. SVE su mi priznali.
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline 180fxr

• maxi forumaš
  • Banned!
  • MF team- - 091/5983/707
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: SP180 & VXR180
« Odgovori #56 : 30 Siječanj, 2009, 14:41:45 »
da al vise ne priznaju....
PRODAJEM TUNING I STYLING DIJELOVE ZA SVE SKUTERE    (PM,MSN)

Offline smedamecka

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: Vespa px
  • MojSpuh: sito+
« Odgovori #57 : 30 Siječanj, 2009, 18:04:41 »
ja san polozia A1 19.07.2007 i sad polazen za B kategoriju i receno mi je koliko san razumia (bia san pospan) da cu uz B dobit A2 do 35 KW a sa 24g valjda triba polozit opet za A kategoriju..
Jadni oni ni sami ne znaju kako i zasto to se sve odvija tako glupo.......???????????

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #58 : 30 Siječanj, 2009, 18:08:48 »
jesu vas sjebali... :angry7: :angry7:
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #59 : 30 Siječanj, 2009, 18:39:14 »
ja san polozia A1 19.07.2007 i sad polazen za B kategoriju i receno mi je koliko san razumia (bia san pospan) da cu uz B dobit A2 do 35 KW a sa 24g valjda triba polozit opet za A kategoriju..
Jadni oni ni sami ne znaju kako i zasto to se sve odvija tako glupo.......???????????

Nema A2!