Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kao prvo kad cete ustelat motore da idu ko moj i od horvata onda podjebavajte a kao drugo zasto mijenjat auspuh s kojim motor radi savrseno i ide predobro.
nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena.
Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi
Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:26:54Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi ti si kao neki komicar.dok si ti jos vozio romobil ja sam gledao kak idu skuteri sa tcr i mhr tem2 tak da nemoj bit tak uvjeren u sebe.
Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:31:18Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 17:26:54Citat: 2TDottore - 03 Prosinac, 2008, 17:19:45nemojte bas bit tolko uvjereni.@apriliatop ima preradjeni polini sport 21 fergazer i shota i mislis da je brzi od dhorvata.je mozda al to nije vrijedno spomena. Mislim da nije svaki skuter isti, nek stavi dhorvat shota i 21 pa ćeš vidit čuda jer još nisi ti si kao neki komicar.dok si ti jos vozio romobil ja sam gledao kak idu skuteri sa tcr i mhr tem2 tak da nemoj bit tak uvjeren u sebe. kakve to veze ima kad sam nisi imo tcr i mhr team2, nego samo Zx ekipa govori kako je to najbolji auspuh a nevidim da je netko ko je prešo sa zx na neki drugi reko da Zx valja i da je najbolji za base
ZX je na due+ ko i cijev od centralnog grijanja - nema rezonancije na okretajima koje taj kit treba. Na base setupu jos kako tako, ali sve preko 9500 okr. nema smisla sa tim spuhom.Due+ sa Shotom radi savrseno pri nekih 12300-12500 okrSto se hrdjanja tice...Ako je lak izgorio i metal je nezasticen, svaki ce zahrdjati
Citat: 3alfa3 - 03 Prosinac, 2008, 18:17:36ZX je na due+ ko i cijev od centralnog grijanja - nema rezonancije na okretajima koje taj kit treba. Na base setupu jos kako tako, ali sve preko 9500 okr. nema smisla sa tim spuhom.Due+ sa Shotom radi savrseno pri nekih 12300-12500 okrSto se hrdjanja tice...Ako je lak izgorio i metal je nezasticen, svaki ce zahrdjatiNema potrebe nadglasat se sa klincima jer očigledno je da deca ne kuže kaj znači vrtit gusani base kit preko 12 tisuća okretaja
Zx je prvenstveno auspuh za serijalu iako može raditi ok i na base kitu, nardo, shot, forrace... više izvlače iz base kita od zx-a te je bolje ubrzanje i krajnja takvom skuteru ali je skraćen vijek trajanja.
aj napokon da se slažemo oko toga jest vijek skratit al bez brige dereš 10000km onda il klip ili karike haha ajd sad dottore ti reci nešta jer te izdo član ZX ekipe reci da je ZX jači
Citat: Crazy Kuree - 03 Prosinac, 2008, 20:49:26aj napokon da se slažemo oko toga jest vijek skratit al bez brige dereš 10000km onda il klip ili karike haha ajd sad dottore ti reci nešta jer te izdo član ZX ekipe reci da je ZX jači Moze se preci solidna kilometraza sa Shotom..... a koliko si ti presao?