Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Opet A1, A2, A  (Posjeta: 6168 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Opet A1, A2, A
« Odgovori #20 : 18 Prosinac, 2008, 18:40:05 »
Mene sad više boli k***** za te naše jebene zakone! Nabijem Sanadera i HDZ i sve njihove simpatizere! Neka malo razmisle za koga su! evo čemu nas je doveo!!!! Vozim sada bez vozačke i kad ću imat vozačku Passata od 150 KS, ili mi neka Sanader kupi auto ispod 102 KS!!!!!!

Pazi ovo, frend mi pričal kak su nekog njegovog frenda zaustavili i platio je kaznu jer je vozio auto sa previše konja. A vozio je Alfu 145 i pazite ovo, reko mu je da auto ima 103 konja i da to on nesmije upravljat. I nije se mogo izvuč i morao platit  :angry7:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline crogenie

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • old-skul member
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #21 : 20 Prosinac, 2008, 04:03:12 »
Ma taj policajac koji je gledao na 3 konja - nije nista drugo nego... hrvatski polijcajac! ;) stalno imam neka sranja s njima, i nikad zbog alkohola i brzine nego uvijek neke pi*darijijce koje mi izbijaju tesko zarađen novac.
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline NeoDJW

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Djakovo
« Odgovori #22 : 21 Prosinac, 2008, 16:23:53 »
E ovako, sa 16godina mozes polozit A1 kat.
E nakon 2god iskustva A1 kat, moze polagat za A2 ( znaci mora se upisat u autoskolu da bi polozio za A2 kat. )
Nakon 2 god iskustva A2 kat mozes polagat za A kategoriju

e sad ono sto niste znali je to da sad svaka autoskolu u hrv mora kupit nove motore po zakonu, znaci a1 mora bit motor na brzine 125ccm, a2 mora biti neki do 35kw , a A nisam sugran.... pricao upravo sad s instruktorom, uzima Apriliu Shiver za A kategoriju :D :D:headbang:
Never gave a shit, never gave a fuck.