Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja sam pitao jednom i rekli su da nema nacina da saznam
ja sam sa tim dosta upoznat mene je netko zajebavao na mob.. inace karticu u mobu imam vec 5 godina.. i netko me poceo zajebavat a steta mi bilo bacit karticu.. u 2-3-4 sata ujutro me zvalo.. i to onda jebe mi mater preko telefona i te gluposti.. prvo sam nazvao vip oni su rekli da tu nista nemogu i rekli su mi da idem na policiju.. ja zvao policiju oni su rekli da oni nemaju veze sa tim.. i dobro sta ja vise nista.. nakon jos par noci meni to sve dopizdilo.. nazval sam policiju i rekal im za to oni meni ponovno rekli da nemaju veze. ja im lijepo rekao dobro prijatelji ja sad kad nekog ubijem zbog ovoga vi cete odgovarat. i onda sam morao mob ostavit na policiji ta je osoba zvala i opet su k**ra* otrkili zato sto mob nije prijavljen bio.. nije bio na nicije ime tak da opet k**ra*
meni je problem zove me netko,spominje neko mjesto da dodjem,pistolje,nozeve..itd,da ce me ubiti
Citat: gigo_sf2 - 28 Studeni, 2008, 23:20:37meni je problem zove me netko,spominje neko mjesto da dodjem,pistolje,nozeve..itd,da ce me ubitiZovi policiju
Citat: vekyyy - 28 Studeni, 2008, 23:17:04ja sam sa tim dosta upoznat mene je netko zajebavao na mob.. inace karticu u mobu imam vec 5 godina.. i netko me poceo zajebavat a steta mi bilo bacit karticu.. u 2-3-4 sata ujutro me zvalo.. i to onda jebe mi mater preko telefona i te gluposti.. prvo sam nazvao vip oni su rekli da tu nista nemogu i rekli su mi da idem na policiju.. ja zvao policiju oni su rekli da oni nemaju veze sa tim.. i dobro sta ja vise nista.. nakon jos par noci meni to sve dopizdilo.. nazval sam policiju i rekal im za to oni meni ponovno rekli da nemaju veze. ja im lijepo rekao dobro prijatelji ja sad kad nekog ubijem zbog ovoga vi cete odgovarat. i onda sam morao mob ostavit na policiji ta je osoba zvala i opet su k**ra* otrkili zato sto mob nije prijavljen bio.. nije bio na nicije ime tak da opet k**ra* znaci nista od toga..meni je problem zove me netko,spominje neko mjesto da dodjem,pistolje,nozeve..itd,da ce me ubiti
Citat: gigo_sf2 - 28 Studeni, 2008, 23:20:37Citat: vekyyy - 28 Studeni, 2008, 23:17:04ja sam sa tim dosta upoznat mene je netko zajebavao na mob.. inace karticu u mobu imam vec 5 godina.. i netko me poceo zajebavat a steta mi bilo bacit karticu.. u 2-3-4 sata ujutro me zvalo.. i to onda jebe mi mater preko telefona i te gluposti.. prvo sam nazvao vip oni su rekli da tu nista nemogu i rekli su mi da idem na policiju.. ja zvao policiju oni su rekli da oni nemaju veze sa tim.. i dobro sta ja vise nista.. nakon jos par noci meni to sve dopizdilo.. nazval sam policiju i rekal im za to oni meni ponovno rekli da nemaju veze. ja im lijepo rekao dobro prijatelji ja sad kad nekog ubijem zbog ovoga vi cete odgovarat. i onda sam morao mob ostavit na policiji ta je osoba zvala i opet su k**ra* otrkili zato sto mob nije prijavljen bio.. nije bio na nicije ime tak da opet k**ra* znaci nista od toga..meni je problem zove me netko,spominje neko mjesto da dodjem,pistolje,nozeve..itd,da ce me ubitinee..nikome duzanako se nastavi..morat cu nesto poduzeti . pa ako nisi nikome duzan, i ako te strah, kada te zove, sve ljepo snimi na mup!
Was ist los mit dir? pa nisam tebe citirao nego giga, prati malo!