Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
neznam zasto se nebi moglo folijom..ako znas onda se moze...a i ima brijem onaj sprej kaj zatamnjuje plastiku al nisam to probo.
kupi foliju i sam proaj nis nebres zajebat...
Ja probal več s 3M folijom al mi nije uspjelo. Zrak mi se ispod folije videl ...To bi moral nekome dati tko se time bavi, a imaš od malossia 760 kn. Il možda da ti neko od plexiglasa napravi drugi po uzorku na original samo crni proziran. Neznam koliko bi to bilo para. Ako staviš s unutarnje strane onda ti se s vanjske strane vide ogrebotine na viziru a ako staviš s vanjske strane onda ti opet nemože lijepo zalijepit foliju zbog onih glupih sitnih slova kaj su na njemu
al nije to to... ja bum se probal raspitati tu kod nas u čk ima jedna firma kaj se bavi sa plexiglasom pa ti javim
Citat: greenlite - 20 Studeni, 2008, 21:13:31Ja probal več s 3M folijom al mi nije uspjelo. Zrak mi se ispod folije videl ...To bi moral nekome dati tko se time bavi, a imaš od malossia 760 kn. Il možda da ti neko od plexiglasa napravi drugi po uzorku na original samo crni proziran. Neznam koliko bi to bilo para. Ako staviš s unutarnje strane onda ti se s vanjske strane vide ogrebotine na viziru a ako staviš s vanjske strane onda ti opet nemože lijepo zalijepit foliju zbog onih glupih sitnih slova kaj su na njemuzrak je problem stisnut van,probaj ići do autostakla bingo u zagrebačkoj navodno da tip radi na crno za neki sitniš a ja mislim da znam nekog ko zna njega pa mogu pitati pa javim ako te zanima.mislim da ima i svoje folije.