sa serijskim vxr-om sam bez vožnje na nož vozio 1.37 isti krug kao kad se trke voze a gledao sam vremena trkača i najbrži je 1.22 sa racing skutom
ima jako dobrih dečki ali ni ja nisam za odbaciti kad imam konkurentnu pilu
ti ocito nisi svjestan sta pricas.evo ti npr na grobniku a slicno je tako i u marofu kaj se tice skutera.dodjes sa serijskim motorom 1000rr i vozis ak se imalo znas vozit oko 1.50 do 1.55 a najbrze vrijeme je ajmo rec 1.31 makar ima i bolje al to se jako rijetko radi. E sad ovako ako dosta treniras moze se spustit sa serijskim motorom na oko 1.45. Za sve ispod toga treba vec lagane preinake na motoru.Idemo dalje.Da bi doso na 1.40 vec treba dosta ulozit u motor a i u tehniku voznje a sve ispod 1.40 vec trebas bit jeben igrac i odlicno slozen motor .I na kraju za ispod 1.35 trebas ulozit u motor jos minimalno tri takva nova motora da bi uopce bio konkurentan medju prvih 5 a da ne pricam kolko treba trenirat i krugova odvozit.
Sve u svemu da na kraju zakljucimo.Tebi tih 15 sekundi izgleda malo.Ti ces mozda skinut 10 sekundi relativno brzo s obzirom na motor ak kazes da ce bit pripremljen za stazu. ali za ovih 5 sekundi ces se morat jebeno namucit jer svi najbolji su vecinom u tih 5 sekundi i ulozit brdo novaca jer svaki motor od tih decki kosta bar nekoliko desetaka tisuca kuna ak ne i vise i ne rade oni lako ta vremena.Zato bit medju najboljima i nije samo tako lagano.
ovo za grobnik...to sve stoji sto si napisao...ali uopce ne mora bit tako...
primjer...moj brat...vozio samo na MH ove sezone...Kawasaki ZX-10R 06 model...apsolutno sve serijsko (ok, oklopi nisu i ima spuh Arrow, ali bez grana)...vozio je zadnji MH u sezoni 1:33
to je brzo, ali stvarno treba puno pripreme...on je spustao vrijeme svaki MH sve vise i super vozi...ali treba znat granice...jednom je pao i motor se zapalio, takodjer je pao na zadnjem MH...to su vec 2 za koje sam siguran lol...
ali nije u tome stvar...stvar je u tome da se takvo vrijeme moze postic i sa serijskim motorom...a bome Kawasaki nema serijski extra fancy Ohlins vilice i amortizere ko neki...osim amortizera volana