ajde pobi prijatelju moj.. aj sad ti meni objasni za koju ti igru treba 4 jezgre?? 4 jezgre ti je ako igras igru pa onda jos radis u photoshopu pa sta ja znam sta radis.. ove danasnje igre jedva zauzimaju 1 i pol jezgru ako i toliko.. aj mi reci koliko sada max igra zauzima proca?? aj mi samo reci koliko cache memorije ima amd procesori? 3870 grafa nije losa.. kupio sam je kad je izasla i meni je ko bog za ove igre.. kupit cu jos jednu takvu i sve ove nove igre se mogu vrtit na maxu.. tak da je nepotrebno bacati pare na nesto jace
gle moja grafa ati 4850 ima ddr3 memoriju , za razliku od te 3870 pa je svejedno pojede za dorucak, zasto?
ne mjesaj kruske i jabuke
best buy i grand prix nikad nije isto, uz ovo prvo je bitan omjer novac..
trenutno nvidia ima najbolje single gpu rjesenje , dobre drivere , best buy je ipak na drugoj strani , ATIjevoj.. to je tako sad, a koliko ce to sve trajat tek cemo vidjet..
isto vrijedi i za AMD vs INTEL u procesorima..
to sto intel ima siri izbor boljih rjesenja trenutno, to ne znaci da je taj P4 bolji, pogotovo ako je iz serije prescotta koji radi na 70°C
oba su vrlo slicna procesora i oba su trenutno jako jako jeftina i vrijede 50ak kuna , amd je brzi , iako je to iz danasnje perspektive nebitna razlika