to je upravo sta nama ludacima sta po kisi vozimo ko i po suhom hehehe...steti li ista voznja skutera masinici? znan da steti meni ali nema veze
hehehe
Bio sam i ja nekoć takav da vozim po pljusku kad su mi i dvije jakne premočile ali onda mi je motor bio jedino prevozno sredstvo...
U principu, to ne smeta ništa motoru, jedino ne garantiram za motore nižeg cjenovnog ranga tipa luna, kivi i bjaotijan
Problem je jedino u tome da se eventualno namoći tapecirung na sicu. Sa strane mašine je problem jer svi djelovi koji se zagrijavaju na vrlo visoke temperature (cilindar i dio grane auspuha do 15 cm od izlaska iz cilindra) trpe veliku razliku u temperaturi i dešava se da voda isparava u trenutku dodira i u tom slučaju se desi da počinje oksidirati, odnosno auspuh počinje hrđati kad se posuši... Kod sniježnih uvjeta, odnosno soli, taj proces hrđanja se višestruko ubrzava...
I još nešto, gus kod nagle promjene u temperaturi može puknut, dakle ako se vreli i suhi cilindar (gusani) naglo uroni u lokvu hladne vode, velika šansa je da se dogodi ono najgore
Ali ja sam vozio jako dugo po pljusku i kiši i svemu i nikad se ništa nije desilo... tak da sve ovo ostaje teorija i iznimne situacije... U praksi, pazi jedino na velike lokve i pići