I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Na forumu sam pročitao da ide posebni Malossi Kit za Purejeta. Zanima me da li motor ide bolje sa svim setom, te kakva su iskustva pošto nema radilice za njega, da li pucaju radilice, igličasti i drugo?
Da ne gubim vrijeme. Sve sam več objasijo u mojoj temi. Sa kitom osim snage ne dobiješ nista i gubiš 3km/h u krajnoj, jer se teže razvrti. Možeš ko i ja ali je sve experiment i kombinacije komponenta koje nisu napravljene da idu jedna sa drugom ali se da za mnogo sata experimentranja €€€€€ ako ti je to hobi i uživaš u tome.Tu sam objasnio moj idealan set up za 50ccm, da ide jako dobro.https://forum.mojskuter.com/index.php/topic,108774.msg1356523.html#msg1356523
Citat: Gilera Runner PureJet - 25 Studeni, 2024, 22:57:03Na forumu sam pročitao da ide posebni Malossi Kit za Purejeta. Zanima me da li motor ide bolje sa svim setom, te kakva su iskustva pošto nema radilice za njega, da li pucaju radilice, igličasti i drugo?Netreba ti onaj komplet od Malossia sa ecu, ima tu i drugih opcija koje se mogu složiti i da se tu sve pronac na forumu. Da, ide bolje ali moraš i u prijenos uložiti malo da bi izvukao maximum, a to da nema radilice za purejet nemrem vjerovat odakle si iščupal. Radilica ti nebude pukla prije bude stradal dosjed ležaja u bloku, sami ležaj ili prozuji igličasti na klipnjači, i sve ovisi kak i koliko održavanu puru voziš jbg neko nema problema sa original radilicom a neko ju je mjenjal