Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: PureJet kitovanja i iskustva  (Posjeta: 859 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Gilera Runner PureJet

• Tržnica : (0)
  • forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Gilera Runner PureJe
PureJet kitovanja i iskustva
« : 25 Studeni, 2024, 22:57:03 »
Na forumu sam pročitao da ide posebni Malossi Kit za Purejeta. Zanima me da li motor ide bolje sa svim setom, te kakva su iskustva pošto nema radilice za njega, da li pucaju radilice, igličasti i drugo?

Offline SRAD

• moderator
  • Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Trogir
  • Moj Skuter: SP 180, Supermoto
  • MojSetup: SabijatoR
  • MojSpuh: Malossi
Odg: PureJet kitovanja i iskustva
« Odgovori #1 : 26 Studeni, 2024, 22:48:48 »
Na forumu sam pročitao da ide posebni Malossi Kit za Purejeta. Zanima me da li motor ide bolje sa svim setom, te kakva su iskustva pošto nema radilice za njega, da li pucaju radilice, igličasti i drugo?

Na tu mašinu kit nema smisla, preskupo i samo nastaju problemi...samo klasicna verzija sa karburatorom ima smisla za kit.
Servis skutera i motora, kompletni tuning

Offline jurkec

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Runner PJ 70
« Odgovori #2 : 30 Studeni, 2024, 11:58:39 »
Netreba ti onaj komplet od Malossia sa ecu, ima tu i drugih opcija koje se mogu složiti i da se tu sve pronac na forumu. Da, ide bolje ali moraš i u prijenos uložiti malo da bi izvukao maximum, a to da nema radilice za purejet nemrem vjerovat odakle si iščupal. Radilica ti nebude pukla prije bude stradal dosjed ležaja u bloku, sami ležaj ili prozuji igličasti na klipnjači, i sve ovisi kak i koliko održavanu puru voziš jbg neko nema problema sa original radilicom a neko ju je mjenjal

Offline jurkec

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Runner PJ 70
« Odgovori #3 : 30 Studeni, 2024, 12:05:16 »

Na tu mašinu kit nema smisla, preskupo i samo nastaju problemi...samo klasicna verzija sa karburatorom ima smisla za kit.
[/quote]

Ima smisla tak je jer na karbu ti se nema kaj desiti dok na purejetu vec pola skutera promjenis haha i daj kolegi objasni koji problemi nastaju i mene zanima