I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
evo doso sad s meeta.. fakat je bilo super... Ispred king crossa nas je bilo nekih 2.. ja i zastitar... Ma zakon nema sta
bas ste pizde sta niko nije htio doc.ja sam ujutro u 10 otiso kod @tomma i probo mu sredit fergazer na skuteru ali posto je plovak razjeban nismo uspjeli skoro nis sredit pa smo odluciili se otic malo vozikat posto se vi nikak niste mogli dogovorit jer je vrijeme bilo savrseno.Prvo smo otisli na cevape i kad smo se najeli isli smo napravi djir po zagrebu.Zajebavali smo se malo i po jarunu sjeli dva puta na cugu i kad se spustio mrak otisli smo doma.
Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 18:31:25bas ste pizde sta niko nije htio doc.ja sam ujutro u 10 otiso kod @tomma i probo mu sredit fergazer na skuteru ali posto je plovak razjeban nismo uspjeli skoro nis sredit pa smo odluciili se otic malo vozikat posto se vi nikak niste mogli dogovorit jer je vrijeme bilo savrseno.Prvo smo otisli na cevape i kad smo se najeli isli smo napravi djir po zagrebu.Zajebavali smo se malo i po jarunu sjeli dva puta na cugu i kad se spustio mrak otisli smo doma. Potpis ista stvar kod mene .....Ja i frend ošli 2 cagive i vozikali se!!!!!!I bilo super..
Citat: Lav - 09 Studeni, 2008, 20:28:06Citat: 2TDottore - 09 Studeni, 2008, 18:31:25bas ste pizde sta niko nije htio doc.ja sam ujutro u 10 otiso kod @tomma i probo mu sredit fergazer na skuteru ali posto je plovak razjeban nismo uspjeli skoro nis sredit pa smo odluciili se otic malo vozikat posto se vi nikak niste mogli dogovorit jer je vrijeme bilo savrseno.Prvo smo otisli na cevape i kad smo se najeli isli smo napravi djir po zagrebu.Zajebavali smo se malo i po jarunu sjeli dva puta na cugu i kad se spustio mrak otisli smo doma. Potpis ista stvar kod mene .....Ja i frend ošli 2 cagive i vozikali se!!!!!!I bilo super..sta niste zvali pa da vas ja i tomma naprasimo malo po gradu medju autima.
dodjem sutra do tebe i samo bacim lagani pogled na gumu na cagivi i odma vidim kolko govoris istinu.