Prijašnji setup dizna 92, igla 1 zub odozgo, rolice 14gr. Punila je cca 135kmh po satu. Smjesa je bila savršena na svim otvorima gasa a temperatura cilindra je išla do 125°C na srednjem otvoru gasa i nekih 110°C na punom gasu.
U međuvremenu sam radio svakakve kemije i došao do zaključka da što su lakše rolice da mi slabije ide. Vjerujem da je tad falilo protoka zraka. To opravdava sadašnji setup koji sam ostavio jer mi se nije dalje dalo čačkati :
Dizna 94, igla 3 zub odozgo, rolice 15gr, probušena rupa na airboxu i puni 125kmh po satu. Nisam gledao smjesu, no pratim temperaturu i hladniji je nego što je bio prije, logično više goriva. Na srednjim otvorima ide do 110°C, pun gas 95°C
Kako termometar ima i brojač okretaja motora vidim da od 50 do maksimalne brzine koja se sad malo smanjila imam iste okretaje motora, 7400rpm +-200 okretaja. Vjerujem da su ovo previše niski okretaji i da ne gađam najjači moment. On bi sa sito plus ausuhom trebao biti na oko koliko? Pretpostavka na 8000rpm, no treba uzet u obzir i da mi je duža getriba.
Uglavnom u toku testiranja prije nego što sam probio airbox, kad bi stavio lakše rolice, tipa 12gr dogodi se da negdje po sredini gasa ima neku rupu, gdje cukne tokom dodavanja gasa... i gubim na konačnoj drastično, no opet ne razvrti do blokade, štoviše ne može preko 110-120km/h i iritantno je bilo tako vozit. Naravno to sam testirao prije nego što sam dodao još jednu rupu na airbox, nakon toga nisam opet rastavljao prijenos, ali sad i to dolazi na red
Evo dvije bzvz fotke tokom ugrađivanja brojača i raskopavanja prijenosa. Nakon toga sam lakirao felge u crno i zamijenio gume, no to nisam dokumentirao. Uglavnom svoj napredak ekskluzivno šaljem Jogu, ali fotkam preko whatsappa pa mi ne ide backup na google fotografije jer mi on zauzvrat puni galeriju glupostima. Pa eto JoŽe ako čitaš, okači felge