Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Lose....nepotpuno ,gdje ti je svjecica
Citat: veka84sb - 05 Prosinac, 2008, 12:00:12Lose....nepotpuno ,gdje ti je svjecica nigdje nepiše da je skroz gotova,moram kupit svjećicu i još par sitnica.i vjeruj mi nije loše..
Odličan setup ... šta misliš kasnije slagat high end pa si kupio mhr team radilicu?
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
trebo sam iz zg naručit due+ al nerade s tp-om više pa tak da sam ispljunio 2000kn ovdje u vk za njega,a ležajeve trebo uzet od lika s foruma za 200kn pa mi se nije javio tak da sam opet morao uzet u vk ležajeve...jbga
Citat: area mf - 05 Prosinac, 2008, 16:54:41trebo sam iz zg naručit due+ al nerade s tp-om više pa tak da sam ispljunio 2000kn ovdje u vk za njega,a ležajeve trebo uzet od lika s foruma za 200kn pa mi se nije javio tak da sam opet morao uzet u vk ležajeve...jbga gle sorry za lezajeve...nisam ti se mogo javit jer neam kompa tak da...al dobro...glavno da si ih ti kupio...super su svi djelovi samo neznam zas takva radilica na tom setupu...kaj nebi malossi hpc bila dovoljna...
130 km/h hehe sumnjam al ajd i btw. team radilica ?
samo sa primarom neće ići 130...zašto nisi djelove naručio iz piccila? za te pare si mogo dobit tpr-a, uzet ležajeve i još jedan klip kupit za rezervua i di si nabavio team radilicu za 2800kn? kako si to složio jer je ta radilica 12mm bolcna?nije 12mm na moma mogo sam kupit polini evo2 kit al nisam mogao više čekatii reko sam da sam naručio mhr team multivar i vjerojatno ću metit i delta kvačilo